Cep Telefonu Önerilerinizi Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

FrukoFurkanZ

FrukoFurkanZ

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu Önerilerinizi Bekliyorum
Merhaba arkadaşlar ben Galaxy w kullanıyorum fakat çeşitli ram sorunlarından dolayı telefondan gına geldi bundan dolayı bildiğinz kaliteli ve yaklaşık 1600 TL yi geçmeyecek bir telefon önerebilirmisiniz yorumlarınız benim için çok önemli.Şİmdiden hepinize teşşekür ederim

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Nexus 4 ü öneririm kardeş ister güncelleme desteği olsun ister hız olsun ister performans olsun fiyatı 1400 büyük tlfon istersende Note 2 5.5 inç

codblackops2

codblackops2

Üye
galaxy note2 tavsiye ederim

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Birde İlk Güncellemeleri daima Nexus lar alır.En hızlı android tlfonlar.Gpu Adreno 320 rom desteği çok fazla 2 GB Ram

emin_uslu

emin_uslu

Üye
htc one Xperia z

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
2 - 3 ay idare et wonderle s4 o fiyatlara düşer beklemiycem diyorsan note2- htc one veya xperia Z

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
2 - 3 ay idare et wonderle s4 o fiyatlara düşer beklemiycem diyorsan note2- htc one veya xperia Z

2-3 ay sonra S4 ü 1600 e bulursan ben alacam.

- - - Eklendi - - -

Senin En iyi alabileceğin 2 tlfon var
Nexus 4
Note 2
Nexus 4 ün üstün yanları Güncelleme.Performans.Hızı. Rom destekleri.
Note 2 nin üstün yanları Multimedia özellikler Ekran

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
2-3 ay sonra S4 ü 1600 e bulursan ben alacam.

- - - Eklendi - - -

Senin En iyi alabileceğin 2 tlfon var
Nexus 4
Note 2
Nexus 4 ün üstün yanları Güncelleme.Performans.Hızı. Rom destekleri.
Note 2 nin üstün yanları Multimedia özellikler Ekran

arkadaşım sen niye her soruya cevap veriyon telefonu senmi alican yoksa konuyu açan arkadaş mı?

enterneoll

enterneoll

Üye
şimdi alıcam dersen note 2 biraz beklerim dersen galaxy s4 al

FrukoFurkanZ

FrukoFurkanZ

Üye
    Konu Sahibi
önerileriniz için saolun ama ben bu telefonları daha önce hiç kullanmadığım için kullanım rahatlığı nasıl olduğu hakkında bir bilgim yok da biraz daha kullanım olarak da anlatırsanız benim için daha iyi olur şimdiden tekrar saolun

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye

arkadaşım sen niye her soruya cevap veriyon telefonu senmi alican yoksa konuyu açan arkadaş mı?

Bilgi yanlışını düzeltik.Sende yazdığın yorumu oku kim inanır 2-3 ay sonra S4 1600 olacağını kafana göre yorum yapıon.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bilgi yanlışını düzeltik.Sende yazdığın yorumu oku kim inanır 2-3 ay sonra S4 1600 olacağını kafana göre yorum yapıon.

kafama göre yapmıycamda neye göre yapıcam? 2 - 3 aya kadar note 3 gelir s4 ucuzlar.

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
ucuzlar en az 1900 e iner

FrukoFurkanZ

FrukoFurkanZ

Üye
    Konu Sahibi
peki kullanım rahatlığı olarak hangilerini önerirsiniz yarıyolda bırakmayacak bir telefon olarak??

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Büyük istersen Cebin büyükse tek elle kullanmıcaksan Note Nexus 4 4.7 inç Cebime sığıyor tek elle kullanıyorum.Ama 2 telefonda seni yarıyolda bırakmaz..

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Ne kadar düşecek 1999 ile girecek olan 16 GB lik 32lik 2100 girecek

Üst Alt