custom rom'u custom recovery ile yuklediysen (Clockworkmod gibi) Telefonu kapatip recovery mod'a alip
Wipe Data
Wipe Cache yap. sorunun duzelmesi lazim. Sorun hala devam ederse rom'u tekrar at. Halâ devam ederse stock rom indirip at.
Hic sony kullanmadim. sadece samsungtaki gibi dusundum![]()
umarim yardimci olurum.

Kurmadan önce factory reset yapmıştım cwm den, şimdi kapatıp tekrar mı yapayım?
- - - Eklendi - - -
Bir de, 20 dakika oldu, daha fazla beklememin anlamı yok değil mi?![]()

Wipe Data&Factory Reset
Wipe Cache yap. birde boyle dene
- - - Eklendi - - -
Daha fazla beklemen anlamsiz. En fazla 5 dakika icerisinde acilmasi gerekiyordu.

Recovery moda girmiyor?![]()
Sony'lerde bilgisayardan Rom atabildiginiz bi program var mi? ( Odin gibi? )
Download Mod'a aliniyorsa ve oyle bi program varsa samsungtaki gibi. Stock rom indirip at.
Flashtool var sanırım, ama ilk kez böyle bir şey denedim hangi program nasıl kullanılır bilmiyorum..
Kardesim ben Sony kullanmadigim icin pek bi bilgim yok Sony'ler hakkinda. Sabah konuyu tekrar canlandirirsan. Sony kullanan arkadaslar yardimci olacaltir eminim. Kusura bakma. Elimden geldigi kadar yardimci olmaya calistim. Ama bilmedigim bi cihaz oldugu icin yanlis yonlendirerek sorunu daha da icinden cikilmaz hale getirmek istemedim.

bendede aynı şey oldu telefonu bilgisayara bağlıyorum flash atacağım ama Device disconnected yazısı geliyor cwm recovery'e de girmiyor sony yazısında kaldı ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim
xperia pro(mk16i) nasıl düzeltilcek bilmiyorum bu brick olmuyor heralde