Xperia Arc S Ultimate HD Rom yükledim 10 dakikadır SONY yazısında kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Arc S Ultimate HD Rom yükledim 10 dakikadır SONY yazısında kaldı
Arkadaşlar telefona custom rom yükledim ilk defa, telefon 10 dakikadır açılış ekranında, normal bir durum mu?

- - - Eklendi - - -

Acil yardım lazım, 15 dakika oldu telefonu kapatmaya da korkuyorum

badmus

badmus

Üye
custom rom'u custom recovery ile yuklediysen (Clockworkmod gibi) Telefonu kapatip recovery mod'a alip

Wipe Data
Wipe Cache yap. sorunun duzelmesi lazim. Sorun hala devam ederse rom'u tekrar at. Halâ devam ederse stock rom indirip at.

Hic sony kullanmadim. sadece samsungtaki gibi dusundum :oke:

umarim yardimci olurum.

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
custom rom'u custom recovery ile yuklediysen (Clockworkmod gibi) Telefonu kapatip recovery mod'a alip

Wipe Data
Wipe Cache yap. sorunun duzelmesi lazim. Sorun hala devam ederse rom'u tekrar at. Halâ devam ederse stock rom indirip at.

Hic sony kullanmadim. sadece samsungtaki gibi dusundum :oke:

umarim yardimci olurum.

Kurmadan önce factory reset yapmıştım cwm den, şimdi kapatıp tekrar mı yapayım?

- - - Eklendi - - -

Bir de, 20 dakika oldu, daha fazla beklememin anlamı yok değil mi? :(

badmus

badmus

Üye
Kurmadan önce factory reset yapmıştım cwm den, şimdi kapatıp tekrar mı yapayım?

- - - Eklendi - - -

Bir de, 20 dakika oldu, daha fazla beklememin anlamı yok değil mi? :(

Wipe Data&Factory Reset
Wipe Cache yap. birde boyle dene :oke:

- - - Eklendi - - -

Daha fazla beklemen anlamsiz. En fazla 5 dakika icerisinde acilmasi gerekiyordu.

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Wipe Data&Factory Reset
Wipe Cache yap. birde boyle dene :oke:

- - - Eklendi - - -

Daha fazla beklemen anlamsiz. En fazla 5 dakika icerisinde acilmasi gerekiyordu.

Recovery moda girmiyor? :(:(:(

badmus

badmus

Üye
XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Sony'lerde bilgisayardan Rom atabildiginiz bi program var mi? ( Odin gibi? )

Download Mod'a aliniyorsa ve oyle bi program varsa samsungtaki gibi. Stock rom indirip at.

Flashtool var sanırım, ama ilk kez böyle bir şey denedim hangi program nasıl kullanılır bilmiyorum..

badmus

badmus

Üye
Flashtool var sanırım, ama ilk kez böyle bir şey denedim hangi program nasıl kullanılır bilmiyorum..

Kardesim ben Sony kullanmadigim icin pek bi bilgim yok Sony'ler hakkinda. Sabah konuyu tekrar canlandirirsan. Sony kullanan arkadaslar yardimci olacaltir eminim. Kusura bakma. Elimden geldigi kadar yardimci olmaya calistim. Ama bilmedigim bi cihaz oldugu icin yanlis yonlendirerek sorunu daha da icinden cikilmaz hale getirmek istemedim.

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim ben Sony kullanmadigim icin pek bi bilgim yok Sony'ler hakkinda. Sabah konuyu tekrar canlandirirsan. Sony kullanan arkadaslar yardimci olacaltir eminim. Kusura bakma. Elimden geldigi kadar yardimci olmaya calistim. Ama bilmedigim bi cihaz oldugu icin yanlis yonlendirerek sorunu daha da icinden cikilmaz hale getirmek istemedim.

Teşekkürler..

- - - Eklendi - - -

Yok mu yardım edebilecek :(

- - - Eklendi - - -

Stock Rom yükleyip telefonu açtım ama hala recovery moda giremiyorum, yanlış tuş kombinasyonu kullanıyorum sanırım. CWM recovery'e SONY yazısı geldiğinde ses açma tuşuna basarak giriyordum şimdi olmuyor. Muhtemelen CWM recovery silindi stock rom flashlarken, şimdi stock recovery moda hangi tuşlarla almalıyım telefonu

cakirreis

Üye
bendede aynı şey oldu telefonu bilgisayara bağlıyorum flash atacağım ama Device disconnected yazısı geliyor cwm recovery'e de girmiyor sony yazısında kaldı ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
bendede aynı şey oldu telefonu bilgisayara bağlıyorum flash atacağım ama Device disconnected yazısı geliyor cwm recovery'e de girmiyor sony yazısında kaldı ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim

Telefonun modeli nedir?

cakirreis

Üye
xperia pro(mk16i) nasıl düzeltilcek bilmiyorum bu brick olmuyor heralde

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
xperia pro(mk16i) nasıl düzeltilcek bilmiyorum bu brick olmuyor heralde

Bu dosyayı indir, telefona flaşla, telefonun düzelir büyük ihtimalle

cakirreis

Üye
telefon flasha bağlanmıyor ki flash görmüyor telefonu device disconnected yazıyor kabloda felan sorun yok

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Doğru adımları uyguluyor musun, yaptıklarını sırasıyla yazar mısın

cakirreis

Üye
Bilgisayarda flashtool yüklü son sürümü telefonu bağlıyorum usb kablosuyla bilgisayara ama flashtool device disconnected diyor yani telefon bilgisayara bağlanmıyor sony pc companion da görmüyor anlayacağın bir adım atamıyorum kablo sağlam ondan kesin eminim

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış yapıyorsun işte,

Telefonu kapat
Öncelikle usb kablosunu bilgisayara bağla ama TELEFONA BAĞLAMA.
Verdiğim linkteki dosyayı indirmişsindir, onu C/Flashtool/Firmwares klasörüne at.
Flashtool programını aç
Şimşek işaretine tıkla
Flashmode da bağlan
Çıkan ekranda firmwares klasörüne attığın ftf dosyasını seç, sağ altta OK tuşuna bas
Yeni bir pencere açılacak, telefon ve usb kablosu resmi görünecek pencerede, bu resim göründüğünde TELEFON KAPALIYKEN GERİ TUŞUNA BASILI TUTARAK USB KABLOSUNU TELEFONA TAK
Açılan penceredeki resim gittiğinde program telefonu flaşlayacak.
İşlem bittiğinde usb kablosunu çek, telefonu açabilirsin

cakirreis

Üye
sağolasın kardeşim oldu valla şimdi bekliyorum flashlıyor çok sağolasın servise göndermek felan bozardı beni tekrardan teşekkür ederim

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim, telefon açılınca haberdar edersin bizi de :)

Rasit.Dundar

Üye
Kardesım bende de aynı sorun oldu yazdıklarını yaptım yukleme bıttı actım telefonu bu sefer ekrana sony yazısıda gelmıyor sadece az bı sekılde ısık yanıyor ve kapanmıyor telefon ancak bataryayı cıkartınca kapanıyor yardımcı olur musun beklıyorum tesekkurler

Üst Alt