Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güncel Android Sürümü
Sponsorlu Bağlantılar
SalihByk
Üye
Konu Sahibi
Güncel Android Sürümü
Arkadaslar andorid de yenıyım xperia z aldım surumu 4.1.2 ama en guncel surum 4.2 sanırım nette baktıgıma gore ben guncelleme yapmaya calısıyorum olmuyo telefonunuz guncel dıyo nasıl 4.2 yaparım ?
skywalker06
Üye
Daha çıkmamıştır 4.2.2 çünkü sadece şu anda nexus cihazlarda birde s4'te var benim bildiğim
mertekin34
Üye
Yakında gelir kardeşim sabret. Biz ne yapalım hala 2.3
mertcan01
Üye
4.2.2 mayis sonu haziran gibi cikacagi duyuruldu. Henuz cikmadi o surum. Suanki en son surum 4.1.2
Dah duzgin ve duzeyli konusursan sevinirim. Suan bende 2 adet note 2 1 adet s3 var.herhangi resmi 4.2.2 surum gelmedi. Gelen guncelleme 4.2.2 nexuslara geldi. Henuz digerlerine gelmedi. Bilmeden yorum yapmis olsam bile telefonlar artik zeki bizden once guncellemeyi aliyor zaten. Samsunglara henuz 4.2.2. Resmj olarak gelmedi...
adam sana note2 nin sürümünü sormamış en güncel android sürümü ne demiş. dünyadan haberin yok bide git araştır diyon
mertcan01
Üye
Guzel kardesim bosuna uzatmaya gerek yok herkes cvb ini aldi alacağını. Adamda nexus olsa zaten 4.2.2 yi sormaz zaten guncellenmistir.Diger cihazlari soruyor evet suan en guceli 4.1.2 cevap bu. Umarim sende cevabini almissindir
mertcan01
Üye
Bide kardes bilgi sahibi olan sensin rica etsem benim telefona 4.2.2 yi nasil yukleyecegimi belirtirsen sevinirim.4.1.2 kullaniyorum bi zahmet paylasip yonlendirirsen sevinirim.
adam tam olarak açıklayamamış. Xperia z için offical olarak en güncel android sürümü nedir dese tamam 4.1.2 ama 4.2 varmış nasıl yüklerim dediği için rom linki verdim