[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ınstalserver.exe dosyasını atmak ne ıcın gereklı ben atmıyorum farkeden bırsey yok yıne hacklı telefon.
Bazı tellerde install dosyasını atmadan hack işlemi tamamlanmıyor, eğer sen atmadan da unsigned uygulamaları yükleyebiliyorsan atmana gerek yok..

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
ınstalserverı atmadan hack oldu evet kardesım merak etmıstım bılgı ıcın tesekkurler

Xoxan

Üye
ben hacklemeye caliwtim hepsini yaptim ama x-ploreyi kurmak istedim expired certificate yaziyo neden olabilir?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ben hacklemeye caliwtim hepsini yaptim ama x-ploreyi kurmak istedim expired certificate yaziyo neden olabilir?
Telefonun tarihini bir yıl geriye alıp yüklemeyi dene, yine olmazsa forumda signed olan farklı versiyon x-plore lar var onları dene...

26mehmet99

Üye
offfffffff sonda takıldm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:ağlarım:

ejder-

Üye
teşekkürler sadece xplore olmadı onun signedini yükle gerisi aynen anlaatığıngibi hack oluyor sağol

yassomc

Üye
x plore hata verıyo nasıl düzeltrim ? Sertifika hatasa telefna hard formad atmadan önce oluyodu .s

- - - Eklendi - - -

x plore hata verıyo nasıl düzeltrim ? Sertifika hatasa telefna hard formad atmadan önce oluyodu .s

Emrgncy

Emrgncy

Üye

- - - Eklendi - - -

Telefonun tarihini bi yıl kadar geri al, olmazsa x-plore u kendi sitesinden yükle...

iamhybrid

Üye
olup olmadığını nasıl anlıyoruz olduktan sonra indirdiklerimizi silebiliyor muyuz

Emrgncy

Emrgncy

Üye
olup olmadığını nasıl anlıyoruz olduktan sonra indirdiklerimizi silebiliyor muyuz

Unsigned yani sertifika hatası veren bir uygulama yüklemeye çalışarak olup olmadığını anlayabilirsin,

hack işlemini iptal etmek için format atman gerekir...

mutluhusky

Üye
arkadaşlar yardim son noktaya geldim hata verdi harfiyen uyguladim talimatları c de sys bine attim o zipli dosyayıda benim tel 5800 orada 934 lüyüde açtim içindeki instalı aç diyorum "açılabilecek uygulama yok” diyor :(( nasıl olur

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşlar yardim son noktaya geldim hata verdi harfiyen uyguladim talimatları c de sys bine attim o zipli dosyayıda benim tel 5800 orada 934 lüyüde açtim içindeki instalı aç diyorum "açılabilecek uygulama yok” diyor :(( nasıl olur

installserver.exe dosyasını açmayacaksın, x-plore ile C:/sys/bin klasörüne atıp telefonu yeniden başlatacaksın...

mutluhusky

Üye

installserver.exe dosyasını açmayacaksın, x-plore ile C:/sys/bin klasörüne atıp telefonu yeniden başlatacaksın...

Eywallah oldu dostumda küçük bir pürüz oldu bir daha tel aç kapa yaptigimda ana ekranı yatay konuma getirdigimde tam fit oturmuyor ekran görüntüsü acaba nedendir

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Eywallah oldu dostumda küçük bir pürüz oldu bir daha tel aç kapa yaptigimda ana ekranı yatay konuma getirdigimde tam fit oturmuyor ekran görüntüsü acaba nedendir
O dosyayı attıktan sora mı oldu bu olay :hmmm

mehmet84com

mehmet84com

Üye
merhaba arkadaşlar nokia x6ya anna veya belle yüklemek istiyorum ama bi türlü başaramadım bana teamwier üzerinden yardımcı olurmusunuz lütfen...

pulzay

Üye
installserver dosyasını SYS dosyasına atamiyorum.. Taşı diyorum açılamiyor diyor.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Gerçi tam emin değilim bu siteden uc playerı yükledim o ara ondanda olabilir ama bu etki sanki bu hack işlemi yapmış gibi

Hack sonunda sisteme müdahele ediyor, olabilir yani,

Eğer ciddi bir sorun değilse boşver, ama sıkıntı büyükse bilgileri yedekleyip bir soft format at düzelir...

Üst Alt