Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye

şimdiye kadar ki en iyi ekranın diyebilirim :) açık sölemek gerekirse biçok ekranın çok cıncıklıydı resimler widgetler çok şaşalıydı :) ama bu daha sade olmuş turuncuyu çok sewrim yakışmış ekranlara tema avkon güzel ekranlar :oke:

- - - Eklendi - - -

asigsasi vermiş bile :) bi dene bakalım uygulamayı kurunca widget ekleden 8x3 olanı seç bence kesinlikle uyması lazım çünkü bizim ekranların yarısını kaplıyo :)

uymadı kardeşim yine :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: najanaja

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
çalışmadı :D

- - - Eklendi - - -

Güzel ekranlar hazırlamışsın kardeşim eline sağlık :) ilk ekran hoşuma gitti saat güzel olmuş oraya :) beklettin ama güzel geldin devamını bekleriz :D

teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

vay abi senin yazdığını farketmedim k.bakma tekrar sağolasın abi valla wallpaperler hariç güzel oldu bence :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

vay abi senin yazdığını farketmedim k.bakma tekrar sağolasın abi valla wallpaperler hariç güzel oldu bence :)

ben duvarkağıtlarınıda beğendim önemli değil kardeşim :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
  • Beğen
najanaja

najanaja

Üye
o öyle uymaz :D illa ona özel yapıcan bişeyleri

walla ekranında nasıl durdu bilmiyom ama onu ekana uydururuzda rakamlar doğru yere oturmaz sanırım :) nolacak ebatları küçültürüz ama o zaman dedim gibi rakamlar büyüecek sığmayacak :) onu yazılım dilinden anlamak lazım rakamların boyutunuda küçük gösterecen o zaman olur die tahmin ediyom :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye

walla ekranında nasıl durdu bilmiyom ama onu ekana uydururuzda rakamlar doğru yere oturmaz sanırım :) nolacak ebatları küçültürüz ama o zaman dedim gibi rakamlar büyüecek sığmayacak :) onu yazılım dilinden anlamak lazım rakamların boyutunuda küçük gösterecen o zaman olur die tahmin ediyom :)

uygulama telefona yükleniyo ama widget çıkmıyo kardeşim widget eklede widget yok

- - - Eklendi - - -

Buyrun bakalım :) Dondurma alırmıydınız? :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, najanaja ve yaren_dede
Anil-D

Anil-D

Üye
ekranlar super

Pringles

Pringles

Üye
Evet abi çok güzel olmuşlar :)

manolyam63

manolyam63

Üye
cok guzel olmus....

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
najanaja

najanaja

Üye
uygulama telefona yükleniyo ama widget çıkmıyo kardeşim widget eklede widget yok

- - - Eklendi - - -

waay demek akşam bunlarlan uğraşıyodun ondan cvp lar geç geliyodu :) işte budur derim :) tooglelar nihayet deişmiş :) dier setten daha iyi :) font güzel jelybean yapmışsın avkon yine ağarmış, yakışmış :) sade ekranlar çok şaşalı deil hoş olmuş ismide kalp içine almış ormantik :) resimlere laf yok hepside çok güzel favorim 4 numara onu sewdim :) ayrıca dondurmayıda 2560x1600 aldım giti :) müzik ekranı benim ki gibi olmuş müzikle ilgili duawrkağıdı :) farkettiysen benim müzikçalar widgetinin olduğu ekranda hep bu tarz resimler vardır :) ellerine sağlık kardeşim bu ekranlar harbi on numara olmuş :) ben bunun altında kalamam karşılık wermem lazım bu haftasonu kusursuz ekranlar hazırlamayı planlıyorum ve umarım herşey planladığım gibi gider :)

- - - Eklendi - - -

senin resimler sayesinde çok güzel bi site buldum teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
çok güzel olmuş ellerine sağlık 2 numara daha da bi oturmuş :)

Pringles

Pringles

Üye

Abi ekrandaki klasörleri çok sevdim acaba nasıl yaptın bana da öğretir misin ? :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve yaren_dede
Pringles

Pringles

Üye
yaren_dede' Alıntı:
tema iconu onlar yani o temaya ihtiyacın var :)

Ha tamam o zaman abi bende özel mod falan sandım :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
sLeepLe

sLeepLe

Üye

waay demek akşam bunlarlan uğraşıyodun ondan cvp lar geç geliyodu :) işte budur derim :) tooglelar nihayet deişmiş :) dier setten daha iyi :) font güzel jelybean yapmışsın avkon yine ağarmış, yakışmış :) sade ekranlar çok şaşalı deil hoş olmuş ismide kalp içine almış ormantik :) resimlere laf yok hepside çok güzel favorim 4 numara onu sewdim :) ayrıca dondurmayıda 2560x1600 aldım giti :) müzik ekranı benim ki gibi olmuş müzikle ilgili duawrkağıdı :) farkettiysen benim müzikçalar widgetinin olduğu ekranda hep bu tarz resimler vardır :) ellerine sağlık kardeşim bu ekranlar harbi on numara olmuş :) ben bunun altında kalamam karşılık wermem lazım bu haftasonu kusursuz ekranlar hazırlamayı planlıyorum ve umarım herşey planladığım gibi gider :)

- - - Eklendi - - -

senin resimler sayesinde çok güzel bi site buldum teşekkür ederim :)

Sitemi çaldın ben buluyodum ordan :off: şaka bi yana teşekkür ederim kardeşim beğenmene sevindim :) senin gibi müzikle alakalı bi resim koyayım dedim :) bende sevdim bu ekranları sade ve canlı oldular hoşuma gitti :) font orjinal font temada daevanın son teması ama ikonları fsx in jelly bean temasından aldım :)

- - - Eklendi - - -

çok güzel olmuş ellerine sağlık 2 numara daha da bi oturmuş :)

Benim favorim 1.ekran :) teşekkür ederim 2. ekranda da klasörler güzel oldu :)

- - - Eklendi - - -

Abi ekrandaki klasörleri çok sevdim acaba nasıl yaptın bana da öğretir misin ? :)

Yaren demiş kardeşim klasör modu uygula sonra fsx in jelly bean temasını indir klasörlerin böyle olsun :)

- - - Eklendi - - -

cok guzel olmus....

Evet abi çok güzel olmuşlar :)

Hepinize teşekkür ederim :)

• Beğen
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

- - - Eklendi - - -

abi valla sana yetişemiyoruz ekranlar süper olmuş ilk defa fazla açık olmayan hatunlar koymuşsun :) toggle değişmiş avkon her zamanki gibi oda değişmiş :) şu wallpaper sitelerini bi bem bulamadım :D

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

abi valla sana yetişemiyoruz ekranlar süper olmuş ilk defa fazla açık olmayan hatunlar koymuşsun :) toggle değişmiş avkon her zamanki gibi oda değişmiş :) şu wallpaper sitelerini bi bem bulamadım :D
çok kolay bulması aslında google yazınca çıkıyo :D teşekkür ederim sen istersen açıkta koyarız :kop:

• Beğen

Üst Alt