Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye

deneme olarak yaptım ama bakayım fırsat bulursam onuda eklerim :)

bu kilit işareti var kalem gibi işaretleri de kaldır gitsin :)

- - - Eklendi - - -

yaren_dede

yaren_dede

Üye
isa çok hızlısin benden önce eklemişsin :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
yaren_dede

yaren_dede

Üye

hiç sorma dostum güzel şeyler görünce dayanamıyorum:aha: :ehe ellerine sağlık ;)

eyvallah dostum dailde Bu Önizlemeyi sakıncalı buldular ve kaldırdılar heralde mayolu kadın görmediler daha önce

• Beğen
Pringles

Pringles

Üye
Çok güzeller :)

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
belki görmemiş ler dir :ehe bu arada wifi bağlantısı olduğu zaman ikon daha güzel görünüyor :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
konu onayda dostum açılınca indirebilirsin yada dailden tedarik edebilirsin :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
abi cok guzel olmuş onlar ne bilirlerkı

najanaja

najanaja

Üye
sLeepLe resimler senden oldu bu sefer :) hepsini senin ordan buldum :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
sLeepLe resimler senden oldu bu sefer :) hepsini senin ordan buldum :)

vay vay vay dicek hiç bişey yok çok iyi ekranlar olmuşlar resimlerle her şey uyumlu :) toggle sete bayıldım zaten çok güzel olmuş :) profil widgetında ismin çok güzel olmuş yeşil ve simgeler falan :) müzik çalar widgetınıda çok beğendim :) font değişmiş güzel font bunuda beğendim simgeside yine değişik değişik :) temayı editlemişsin dj raz ın teması di mi :) rehber widgetı ve mobil veri izleyici widgetı çok iyi olmuş :oke: ilk ekrandaki saatle hava durumuda en güzeli bence eline sağlık kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve asigsasi
Pringles

Pringles

Üye
Najanaja abi notlar ve batarya widgetinin mif. dosyalarını verebilir misin ?

asigsasi

asigsasi

Üye
toggle seti ve rehber harika olmuş beğendim :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Anil-D

Anil-D

Üye
abi bari eski yaptıgın toggleleri paylaş

najanaja

najanaja

Üye
vay vay vay dicek hiç bişey yok çok iyi ekranlar olmuşlar resimlerle her şey uyumlu :) toggle sete bayıldım zaten çok güzel olmuş :) profil widgetında ismin çok güzel olmuş yeşil ve simgeler falan :) müzik çalar widgetınıda çok beğendim :) font değişmiş güzel font bunuda beğendim simgeside yine değişik değişik :) temayı editlemişsin dj raz ın teması di mi :) rehber widgetı ve mobil veri izleyici widgetı çok iyi olmuş :oke: ilk ekrandaki saatle hava durumuda en güzeli bence eline sağlık kardeşim :)

toggle bikaç çeşit wardı bende hepsinde birer ikişer ekledim denişik bi model oldu :) bu font daha iyi ya, öbüründe harfler büyüktü vodafone yazısı üstbarın yarısını kaplıyodu :) sadece menü ve seçenekler ikonu ekliyom temalara başka bişey yapmıyom :) aynen en güzel havadurumu saat widgeti bencede bu, ekranda hoş duruyo :) Teşekkür ederim kardeşim senide bekleriz :D

- - - Eklendi - - -

toggle seti ve rehber harika olmuş beğendim :)

aynen değişik bişey oldu bunlar :)

- - - Eklendi - - -

abi bari eski yaptıgın toggleleri paylaş
açıkçası sadece farklı ekranlar paylaşmak için bikaç tane görüntü değişikliği olsun die yapıyorum, ekranları paylaştıktan sonra siliyorum ve eski favori setime dönüyorum bu yaptıklarımın hiçbiri 4x4 lük beni tatmin etmiyor farklı görünüyorlar ewet ama kendime bi tane favori set yapmıştım ben onları çok seviyorum ve değiştirmem bu yüzden bu yaptıklarım ölesine yapılmış şeyler fazla uğraşmıyorum bile 3-5 parça yapıyorum o kadar. yani ekranlarımı paylaştım ve bunlarıda sildim bile :) ne telde ne pc de yok eski setime geri döndüm.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Anil-D

Anil-D

Üye
tamam abi anladım

Üst Alt