Pc sikinti yaşiyorum ve yarin dönem ödevi vermem lazim acil yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Pc sikinti yaşiyorum ve yarin dönem ödevi vermem lazim acil yardim
İyi forumlar arkadaşlar bilgisayarımda bir sıkıntı yaşıyorum ve yarın dönem ödevimi teslim etmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim sıkıntım şudur.
Adobe Firework te dönem ödevini bitirmeye çalışıyodum birden bilgisayar takıldı ve birden kapandı sonra açmaya çalıştığımda malesef açılmadı kasanın içini açtım yoğun tozlanma vardı temizledim ısınma yapıp bilgisayarın kapanmasına neden oldunu düşündüm ilk fakat pc ekranı şu şekilde geldi ve burda kaldı

[/URL][/IMG]
Sonra Yeniden kasayı açtım ram vb. donanım parçalarına baktım sorun büyük ihtimalle Ekran kartındadır dedim lakin kasa Onboard ekran kartını kıllanıyo herneyse 5 dk sonra yeniden denedim açmayı bu sefer ekran şu şekildeydi
[/URL][/IMG]
Bunu görunce yuh artık dedim bitane vurdum kasaya :ehe sonra kapatım açtım baktım vurmak işe yaramış biraz toplayıp kendini şu hale gelmiş
[/URL][/IMG]
Çok berbat bir anlatıcıyım biliyorum ama yardım ederseniz sevinirim yarına dönem ödevimi vermem lazım en kötu ihtimal HDD yı sökup okulda bir pc ye bağlamak ama iş oraya kalsın istemiyorum

ensonkral06

ensonkral06

Üye
geçmiş olsun valla çok kötü bi durum :D ekran kartında sorun var gibi gözüküyo

• Beğen
Tepkiler: MksDevoO
Buğra

Buğra

Admin
ekran kartını yerinden oynat tam oturmamış olabilir. eğer yine olmazsa mefta olmuş :)

- - - Eklendi - - -

ekran kartını yerinden oynat tam oturmamış olabilir. eğer yine olmazsa mefta olmuş :)

• Beğen
bycoo32

bycoo32

Üye
kardesım once ekran kartını cıkar ve yuvasını temızle daha sonra kablolarını kontrol et hatta deneye bılıyorsan baska ekran kartı kablosu dene.

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ekran kartın uçmuş. geçmiş olsun...
onboard kart sanırım çaresi yok.. harici ekran kartı alıp takabilirsin...
güvenli modda açarsan görüntü alabilirsin sanırım... eğer o kadarı bile yapmıyorsa ümidi kes derim.

• Beğen
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
geçmiş olsun kart ölmüş

• Beğen

hurol1

Üye
kart gitmiş

• Beğen
ka_za

ka_za

Üye
Başlık sakat :) Umarım sorunun hallolur

• Beğen
MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş olsun kart ölmüş
"Yıkılmadım Ayaktayım" Diyerekten Konuya Giriyorum :D Öncelikle Herkesin Öldü Dediği bilgisayarıma yeniden kavuşmuş ve şuan ondan cevap yazmaktayım :D Problemin çözümunude açıklıyımda birisinin başına gelirse yardımcı olsun.
Öncelikle RAM slotlarını kontrol edin 2 RAM varsa 1 tanesini bırakın bıraktığınız RAM'i 1. ve 2. Slot olmak Üzere Sırayla deneyin benim problem RAM kaynaklıymış 1 tanesi ölmüş veya buna benzer bir şey olmuş bundan dolayı sıkıntı yaşadım Cevap yazan ilgilenen herkese çok teşekkürler böle bir sıkıntı yaşarsanız ve onboard bi ekran kartınız varsa ilk iş RAM lere bakın derim iyi geceler
(Çözümu biraz yemek tarifi gibi anlattım ama neyse buna şükür) :D

Uhops

Uhops

Üye
Son güne neden bırakıyon ödevi bu sene aynı bende böle yaptım 1 gün gecikmeli verdim bendeki hata ram hızının bozulması galıba düzelmiyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt