Bilgisayarimin Ekran Intel Ekran Karti Var Fakat Oyun Acamiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarimin Ekran Intel Ekran Karti Var Fakat Oyun Acamiyorum
Herkese merhabalar,
Eski kasamin butun kartlarini yaktigim icin,bilgisayarcidan cikma bi kasa aldim 100 liraya.Intel islemciye sahip 3.0 gHz,1 gb ram falan var.Ayriyetten ekran karti yok.Fakat adam oyun falan acabilirsin demisti.Sanirim ana kartta kendi ekran karti var.Aygit yoneticinden baktim.Standart VGA Bagdastiricisi yaziyordu.Film falan izleyebiliyorum,Fakat 3D oyun acamiyorum.Bir seyler yapabilir miyim sizce? Tesekkurler..

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
driver fln yüklenmemiş olabilir. gerekli programları tam yüklediğinden emin ol...
onboard ekran kartları zaten iyi değildir. olmadı ekran kartı alacaksın.

sena5135

sena5135

Üye
aygıt yöneticisnde standart vgaya sağ tıkla sürücüyü güncelleştir yükle faln de

deepmano

Üye
Sakat iş yapmışsın

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
onboardlar çok kotu diyonuzda ben 64 mb la gta sa oynuom orta ayarda kasmadan snra undergrand 2 oynuym kasmadan.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Onboard da intelin sitesine giriyorum,nedense guncelleme veya yukleme yapamiyorum.Bazi arkadaslarin dedigi gibi onboard ekran kartiyla oyun oynayanlar duydum.Ben de ufak capta oyunlar oynamaka istiyorum Low'da bile olsa ama bakalim

- - - Eklendi - - -

Yardimci olursaniz cok sevinirim

sena5135

sena5135

Üye
ekran kartının modelini yazarmısın >başlat>çalıştır>dxdiag orda ekran kısmında yazar bide işletim sistemin lazım windows ..

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Buyur

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
ekran kartının sürücüsü yüklü değildir kardeşim aldığın yere götür adam yükler

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Bu da ekran yazan yerin

- - - Eklendi - - -

ekran kartının sürücüsü yüklü değildir kardeşim aldığın yere götür adam yükler
Ya adama 1-2 kere götürdüm,bir daha götürmek istemiyorum.Zaten kasa çok ağır

sena5135

sena5135

Üye
orda üst menüde akran kısmı var oranın fotosunu çek

222112

222112

Üye
Dostum Everest adında bir program var. Bilgisayarın tüm özelliklerini gösteren bir program. Google'dan bulup yükle, ekran kartı modelini de gösterir. Orayı kopyalayıp Google'da driverini bul. Kur. Gta3, Gta VC gibi oyunları oynatır en azından.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Dostum Everest adında bir program var. Bilgisayarın tüm özelliklerini gösteren bir program. Google'dan bulup yükle, ekran kartı modelini de gösterir. Orayı kopyalayıp Google'da driverini bul. Kur. Gta3, Gta VC gibi oyunları oynatır en azından.

Tekrar deniyicem

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Ekran kartı driverı yok.
Slimdriver FREE programı ile güncelleyebilirsin

Üst Alt