Bilgisayarım çok donuyor

Sponsorlu Bağlantılar

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarım çok donuyor
Merhaba arkadaslar. Bilgisayarin yaklasik 8 senelik ve su ana kadar yaklasik 30-35 format yemistir. Bundan dolayi Maxblast 5 ile harddiski sifirlamistim. Bilgisayar islemci intel dual core 2.5 ghz/ 2 gb ddr2 ram/ 512 mb 64 bit amd hd3000 series ekran karti ve msi anakarttan ibaret. Son bir yildir online oyunlardan tut tarayiciya kadar her seyde donmaya basladi. Hele oyunlarda cok sikinti yaratiyor sevki kaciriyor. Maxblast islemi de fayda etmedi. Ben bu sorunu cozmek istiyorum acaba sorun islemcide mi harddiskte mi yoksa ekran kartinda midir ? Bilgisayarciya goturmeden sizden yorum almak istedim. Yardimlarinizi bekliyorum, iyi aksamlar.
 


Darqos

Darqos

Üye
sana önereceğim kolay bir yöntem var 1. Bilgisayardaki gereksiz programları sil 2.Başlata tıkla çalıştır a gir oraya ”%temp%” yaz ama tırnak onları yazma ve oradaki dosyaların hepsini sil merak etme oradakiler bilgisayarından dosya silmez gereksizleri siler.

Ama kardeş 8 senelik pc ömrü tükenmiş ama ginede dediğimi yap sana bir önerim var o pc yi sat
 

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
Gereksiz hic bir sey yok suanda bilgisayarda ve dediginiz yontemi sabahleyin deneyecegim. Cok tesekkurler yorum icin
 
Darqos

Darqos

Üye
rica ederim
 

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
Dediginizi yaptim fakat gozle gorunur bir performans artisi olmadi. Bugun bilgisayarciya gittim ve konuda yazdiklarimi anlattim. Hard diskten dolayidir dedi ve 120 gb SSD onerdi. Maaliyetleri fazla geldi biraz ama sizin dusunceniz nedir ?
 
Darqos

Darqos

Üye
kardeş senin pc nin ömrü tükenmiş yeni RAM alsan 200 tl ekran kartlarıda çok pahallı pc zatten kötü en iyisi sen o pc yi sat yenisini al para çoğalt yapacak bişey yok .
 

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
Aynen haklisin tesekkurler oyle yapacagim
 

Benzer Konular



Üst Alt