Çyın yanına sigara ne güzel gider şimdi :pro: Sigara sağlığa zararlıdır hoopp :nono:
MrTech Üye .TremmerT.' Alıntı: Çyın yanına sigara ne güzel gider şimdi Genişletmek için tıkla ... Sigara sağlığa zararlıdır hoopp
.TremmerT.' Alıntı: Çyın yanına sigara ne güzel gider şimdi Genişletmek için tıkla ... Sigara sağlığa zararlıdır hoopp
OttomaN TigeR Üye achambo' Alıntı: mal varmış ben de giriyorum Genişletmek için tıkla ... demin sattım
x-scarface Üye .TremmerT.' Alıntı: Boşmu konuşuyoruz yani Genişletmek için tıkla ... tripcan kulağına kezzap atacam az kaldı
.TremmerT.' Alıntı: Boşmu konuşuyoruz yani Genişletmek için tıkla ... tripcan kulağına kezzap atacam az kaldı
achambo Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... her bunu kullanışınızda tahir babayı anıyorum
OttomaN TigeR Üye .TremmerT.' Alıntı: Çay getirin o zaman gençşler Genişletmek için tıkla ... burdaki tek genç benim şef
.TremmerT.' Alıntı: Çay getirin o zaman gençşler Genişletmek için tıkla ... burdaki tek genç benim şef
yunus4554 Üye achambo' Alıntı: bundan sonra profillere inanmıyoruz Genişletmek için tıkla ... oraya akil yasimi yazdim
achambo' Alıntı: bundan sonra profillere inanmıyoruz Genişletmek için tıkla ... oraya akil yasimi yazdim
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Gece gece kafam patladı abi Hayır tam yazayım diyorum yazacakken son mu diye f5 sonra hobaaaa 2 sayfa gitmiş bile okuyarak gel sonra geri geri Ulan boş boş konuşmayın bari az ve öz konuşun yahu Genişletmek için tıkla ... ben alıştım
x-scarface' Alıntı: Gece gece kafam patladı abi Hayır tam yazayım diyorum yazacakken son mu diye f5 sonra hobaaaa 2 sayfa gitmiş bile okuyarak gel sonra geri geri Ulan boş boş konuşmayın bari az ve öz konuşun yahu Genişletmek için tıkla ... ben alıştım
Legendary. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: burdaki tek genç benim şef Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah abi
achambo Üye yunus4554' Alıntı: oraya akil yasimi yazdim Genişletmek için tıkla ... akıl yaşımı yazsam kaç yazardım acaba
yunus4554' Alıntı: oraya akil yasimi yazdim Genişletmek için tıkla ... akıl yaşımı yazsam kaç yazardım acaba
OttomaN TigeR Üye yunus4554' Alıntı: h.b abi seni sormali muhabettiniz hos gidiyo beni gormezden geliyosunuz ama bende gececiyim Genişletmek için tıkla ... yok be gerçekten görmedim gel halkaya sende katıl
yunus4554' Alıntı: h.b abi seni sormali muhabettiniz hos gidiyo beni gormezden geliyosunuz ama bende gececiyim Genişletmek için tıkla ... yok be gerçekten görmedim gel halkaya sende katıl
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ben alıştım Genişletmek için tıkla ... Hep sen yüz veriyorsun bunlara