enes hangi aydı senin :D
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Gece gece kafam patladı abi Hayır tam yazayım diyorum yazacakken son mu diye f5 sonra hobaaaa 2 sayfa gitmiş bile okuyarak gel sonra geri geri Ulan boş boş konuşmayın bari az ve öz konuşun yahu
OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Gece gece kafam patladı abi Hayır tam yazayım diyorum yazacakken son mu diye f5 sonra hobaaaa 2 sayfa gitmiş bile okuyarak gel sonra geri geri Ulan boş boş konuşmayın bari az ve öz konuşun yahu
OttomaN TigeR Üye achambo' Alıntı: tüh ya sömürürdüm ne güzel Genişletmek için tıkla ... nasip değilmiş bir daha kına inşallah
achambo' Alıntı: tüh ya sömürürdüm ne güzel Genişletmek için tıkla ... nasip değilmiş bir daha kına inşallah
Joker Emekli Yönetici .TremmerT.' Alıntı: Çay getirin o zaman gençşler Genişletmek için tıkla ... Herkese benden çay şakire yok
.TremmerT.' Alıntı: Çay getirin o zaman gençşler Genişletmek için tıkla ... Herkese benden çay şakire yok
MrTech Üye x-scarface' Alıntı: Gece gece kafam patladı abi Hayır tam yazayım diyorum yazacakken son mu diye f5 sonra hobaaaa 2 sayfa gitmiş bile okuyarak gel sonra geri geri Ulan boş boş konuşmayın bari az ve öz konuşun yahu Genişletmek için tıkla ...
x-scarface' Alıntı: Gece gece kafam patladı abi Hayır tam yazayım diyorum yazacakken son mu diye f5 sonra hobaaaa 2 sayfa gitmiş bile okuyarak gel sonra geri geri Ulan boş boş konuşmayın bari az ve öz konuşun yahu Genişletmek için tıkla ...
x-scarface Üye .TremmerT.' Alıntı: En küçük kim şimdi burda Genişletmek için tıkla ... Gökçen abiyle ben
OttomaN TigeR Üye _YldzEnes_' Alıntı: bende kayseri suyunu içtim battın abi sen Genişletmek için tıkla ... mal bittiiii komşuya komşuya
_YldzEnes_' Alıntı: bende kayseri suyunu içtim battın abi sen Genişletmek için tıkla ... mal bittiiii komşuya komşuya
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Gece gece kafam patladı abi Hayır tam yazayım diyorum yazacakken son mu diye f5 sonra hobaaaa 2 sayfa gitmiş bile okuyarak gel sonra geri geri Ulan boş boş konuşmayın bari az ve öz konuşun yahu Genişletmek için tıkla ... Aynen
x-scarface' Alıntı: Gece gece kafam patladı abi Hayır tam yazayım diyorum yazacakken son mu diye f5 sonra hobaaaa 2 sayfa gitmiş bile okuyarak gel sonra geri geri Ulan boş boş konuşmayın bari az ve öz konuşun yahu Genişletmek için tıkla ... Aynen
yunus4554 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin Yunus nasılsın Genişletmek için tıkla ... h.b abi seni sormali muhabettiniz hos gidiyo beni gormezden geliyosunuz ama bende gececiyim
OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin Yunus nasılsın Genişletmek için tıkla ... h.b abi seni sormali muhabettiniz hos gidiyo beni gormezden geliyosunuz ama bende gececiyim
achambo Üye OttomaN TigeR' Alıntı: mal bittiiii komşuya komşuya Genişletmek için tıkla ... var bunda bir iş kayseri geçince nedense kimsede mal kalmıyo
OttomaN TigeR' Alıntı: mal bittiiii komşuya komşuya Genişletmek için tıkla ... var bunda bir iş kayseri geçince nedense kimsede mal kalmıyo