Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eee sildim ama şimdi tekrar geri yükleyemeyeceğim muhtemelen?
Çünkü satınalma geçmişine girdiğimde Pishti EN Free yazıyor.
Ücretli aldığım ve sonradan türkçeleşen sürüm gitti.
Reklamlı ingilizce sürüm geldi.
kaldırdım yükledim sorun devam etmekte hocam oyuna giriyorum ayarlardan zorluk derecesini normal yapıyorum kaydet ve oyuna başla diyorum daha sonra yükselt ve yükseltme seçeneği geliyor yükseltme deyip tekrar kaydet ve oyuna devam et dediğimde oyundan atıyor
bulutsuzgece
Üye
Desteğiniz için teşekkür ederim.
Hepsini silip telefondaki mağazadan "Satın Al" butonuna basınca, "Bu uygulamayı zaten satın almıştınız, tekrar yüklemek ister misiniz" dedi ve ücretsiz olarak tekrar yüklendi.
Şimdi düzgün çalışıyor.
Hatta profesyonel ayarda olmasına rağmen ilk elden bacak geldi şansa bak
Desteğiniz için teşekkür ederim.
Hepsini silip telefondaki mağazadan "Satın Al" butonuna basınca, "Bu uygulamayı zaten satın almıştınız, tekrar yüklemek ister misiniz" dedi ve ücretsiz olarak tekrar yüklendi.
Şimdi düzgün çalışıyor.
Hatta profesyonel ayarda olmasına rağmen ilk elden bacak geldi şansa bak
kaldırdım yükledim sorun devam etmekte hocam oyuna giriyorum ayarlardan zorluk derecesini normal yapıyorum kaydet ve oyuna başla diyorum daha sonra yükselt ve yükseltme seçeneği geliyor yükseltme deyip tekrar kaydet ve oyuna devam et dediğimde oyundan atıyor