acil 300 tl garantili temiz n8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paşa06.40

paşa06.40

Üye
    Konu Sahibi
acil 300 tl garantili temiz n8
arkadaşlar telefonda cizik ezik vs yoktur, kutu icerigi tamdır, geçen sene ocak ya da aralıkta almıstım tam hatırlayamadım. Telefonu bayan kullandı tertemizdir. Son fiyat 300 olur

ozgur2323

ozgur2323

Üye
rengi ve resımlerı varmı ayrıca hangı ıl hangı ılceden satıyosun ?

paşa06.40

paşa06.40

Üye
    Konu Sahibi
kardeş elimde kamera tlfn olmadgı için atamadım ankara keçiörendeyim. Cihazın rengi siyah

cem_yurukcu

cem_yurukcu

Üye
merhaba sah.com da 121744937 numaralı ilanım ile değişim düşünürmüsünüz?kalan fiyat farkınıda konuşabiliriz?

Duran.Y

Duran.Y

Üye
merhaba sah.com da 121744937 numaralı ilanım ile değişim düşünürmüsünüz?kalan fiyat farkınıda konuşabiliriz?

Kardeş verdiğin ilanda android demişsn ama samsung montede android yok diye biliyorum :bilmm

cem_yurukcu

cem_yurukcu

Üye
ben android cihaz ile takas düşünebilirim anlamında söyledim.montede android var demedim

cem_yurukcu

cem_yurukcu

Üye
eyvallah:

- - - Eklendi - - -

paşa 06,40 sen ne diyorsun teklifim için

paşa06.40

paşa06.40

Üye
    Konu Sahibi
kardeş takas düşünmüyorum nakit ihtiyacm oldugu icin fiyatı uygun tutum, yoksa cihazda sorun yok 1 yıl garantisi var. Sadece nakit bu hafta sonuna kadar satılmazsa ilanı kapatcm

xmustx

xmustx

Üye
maaş yetişse c7 den kurtulmam için fırsatım olabilirdin..

paşa06.40

paşa06.40

Üye
    Konu Sahibi
maaşın ne zaman kardeş

firari8607

firari8607

Üye
Güzel mis ama ancak bir hafta sonra olur

picture

Üye
dostum telefon no verir misin veya 543 716 26 77 den ulaşırsan sevinirim bugün almak isterim cihazını.

xmustx

xmustx

Üye
arkadaşlar telefonda cizik ezik vs yoktur, kutu icerigi tamdır, geçen sene ocak ya da aralıkta almıstım tam hatırlayamadım. Telefonu bayan kullandı tertemizdir. Son fiyat 300 olur

mesaj atdım,yarın görüşelim

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu sahibi isteği üzere konu :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt