[OYUN] Pishti Yenilikler

Sponsorlu Bağlantılar

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
[OYUN] Pishti Yenilikler
Merhaba,

Öncelikle tüm MaxiCep ailesine, bizi destekleyenlere, yardımcı olmaya çalışanlara kendim ve 2 arkadaşım adına çok teşekkür ediyorum.

Pişti'ye her yeni güncelleme siz kullanıcılardan aldığımız geri bildirimler doğrultusunda getiriyoruz. Bugün de yeni bir güncelleme getirdik ve bu güncelleme ile birlikte,

Oyun normal ve profesyonel olmak üzere iki seviyeye ayrıldı,
Cpu'nun adını Rakip olarak değiştirildi,
Titreşim açıp kapatma ayarı "Ayarlar" 'a eklendi.

Asıl önemli olaya gelince,

Windows Phone Turkiye Marketplace'te en çok indirilen 15. oyun Pishti TR Free, 16. oyun e-Taboo TR,

Card+Board sınıfında Pishti TR Free birinci, e-Taboo TR ikinci oldu.

Hepinize çok teşekkür ediyorum.

İstekleriniz, görüşleriniz ve önerileriniz için lütfen;

[email protected],
[email protected] iletişime geçiniz.

• Beğen
Tepkiler: kesasd ve bulutsuzgece

IVI-Elia

Üye
Başarılarınızın ve oyunlarınızın devamını diliyorum....

• Beğen
Tepkiler: teAtalay
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Öncelikle emeğinize sağlık.
Mağazada gerçekten kaliteli ve en önemlisi Türkçe bir pişti oyununun yokluğu çok hissediliyordu.
Sayenizde güzel ve kaliteli bir pişti oyunumuz oldu.
Her güncellemede daha da özelleştirilebilir hale geldi.
Güzel uygulamalarınızın ve güncellemelerinizin devamını diliyorum.
İnşallah daha da iyi yerlere gelirsiniz.

Bu arada Pişti'ye "bitiş skoru belirleme" güncellemesini bekliyorum :) :eller:

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
ileride okey ve batak gibi oyunlarınıda yapabilirseniz mükemmel olacaktır kesin wp platformu için başarılarınızın devamını diliyorum :)

• Beğen

IVI-Elia

Üye
Teşekkürler, ben de desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum ve devamını bekliyorum :)

Evet ben de destek olmaya çalışıyorum ama maalesef hala alamadım oyunu şu kredi kartı yerine mobil ödeme olsa alacağım 3-5 oyun var.Gerçi babam sanal kart yapmıştı önceden almıştım bir iki tane de şu sınavlar geçsin ölmediğim surece mutlaka alacağım oyunu.Kuzenime de aldırtacağım :D

• Beğen
yeminli06

yeminli06

Üye
ileride okey ve batak gibi oyunlarınıda yapabilirseniz mükemmel olacaktır kesin wp platformu için başarılarınızın devamını diliyorum :)

Okey oyununu biri yapsa çok güzel olacak. En çok oynadığım oyunlar arasında ama wp'de yok :/

kesasd

kesasd

Üye
Yerel geliştiricilerin kullanıcılarla bir bütün olarak çalışması ne kadar güzel. Bu da en güzel örneklerden olmuş.

• Beğen
Lumia820

Lumia820

Üye
oyunu kapatınca da devam ediyor müzik :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Okey oyununu biri yapsa çok güzel olacak. En çok oynadığım oyunlar arasında ama wp'de yok :/

Okey oyununa nadir_89 arkadaşımız başlamıştı ama bir türlü vakit ayırıp devam edemedi.
İnşallah bir ara fırsat bulur da bitirirse eminim güzel bir oyun ortaya çıkacaktır.

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle emeğinize sağlık.
Mağazada gerçekten kaliteli ve en önemlisi Türkçe bir pişti oyununun yokluğu çok hissediliyordu.
Sayenizde güzel ve kaliteli bir pişti oyunumuz oldu.
Her güncellemede daha da özelleştirilebilir hale geldi.
Güzel uygulamalarınızın ve güncellemelerinizin devamını diliyorum.
İnşallah daha da iyi yerlere gelirsiniz.

Bu arada Pişti'ye "bitiş skoru belirleme" güncellemesini bekliyorum :) :eller:

v1.7'de Bitiş skoru ayarı KESİNLİKLE eklenecektir :) Desteğiniz için artık size teşekkür etmiyorum :)

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ediyorum, desteklerinizle inşallah daha güzel işler yapacağız.

- - - Eklendi - - -

Evet ben de destek olmaya çalışıyorum ama maalesef hala alamadım oyunu şu kredi kartı yerine mobil ödeme olsa alacağım 3-5 oyun var.Gerçi babam sanal kart yapmıştı önceden almıştım bir iki tane de şu sınavlar geçsin ölmediğim surece mutlaka alacağım oyunu.Kuzenime de aldırtacağım :D

Teşekkürler, desteğinizi bana önerilerinizi, isteklerinizi, şikayetlerinizi sunarak da verebilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Yerel geliştiricilerin kullanıcılarla bir bütün olarak çalışması ne kadar güzel. Bu da en güzel örneklerden olmuş.

:) Teşekkür ederim, bu konuda sizlere çok iş düşüyor. Takip ederseniz göreceksiniz ki tüm güncellemeleri sizlerin istekleri doğrultusunda getiriyorum. Sizden de bu tür istekler bekliyorum.

- - - Eklendi - - -

oyunu kapatınca da devam ediyor müzik :hmmm

Bu sorun oyunla ilgili bir sorun değil maalesef.

Şöyle açıklayayım, biz (Çoğu geliştirici) oyunları kapatmak için Microsoft tarafından bize verilen bir kod olmadığı için, Exception denilen hatalarla oyunu kapatmak zorunda kalıyoruz. Örneğin;

Oyuncu anasayfada geri tuşuna bastı ----> Hata var hatayı yönet ---> Devam etmeye çalış ( Burada işletim sistemi hatayı çözemediği için oyunu kapatıyor.)

Maalesef bu tür çıkış sorunlarını bize kod verilmeden çözemeyeceğiz :(

- - - Eklendi - - -

Okey oyununa nadir_89 arkadaşımız başlamıştı ama bir türlü vakit ayırıp devam edemedi.
İnşallah bir ara fırsat bulur da bitirirse eminim güzel bir oyun ortaya çıkacaktır.

Okey oyunu şu an yapılıyor mu tam olarak? El atma gibi bir düşüncemiz olabilir bu yüzden soruyorum.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Lumia820

Lumia820

Üye
benim için sorun yok. Bilginiz olsun istedim :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Okey oyunu şu an yapılıyor mu tam olarak? El atma gibi bir düşüncemiz olabilir bu yüzden soruyorum.

Nadir başlamıştı ama vakit ayıramadığını söylüyor.
Siz de el atabilirsiniz elbette.
Çok da güzel olur.

Kullanıcıların en çok beklediği oyunlar Pişti, Batak ve Okey'di.
Sayenizde Pişti'ye kavuştuk.

Ama bu üçünün arasında kuşkusuz en çok bekleneni
OKEY oyunu.
Anket yapsak açık ara OKEY çıkar diye düşünüyorum. :oke:
Eğer öyle bir projeye girerseniz ben de gelişmesi için elimden geldiğince fikir ve materyal anlamında destek olmaya çalışırım.
Eminim forumdaki diğer arkadaşlarımızdan da gerek görsel anlamda gerekse ayarlar ve özelleştirmeler anlamında çok güzel fikirler gelecektir.

• Beğen
teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi

Nadir başlamıştı ama vakit ayıramadığını söylüyor.
Siz de el atabilirsiniz elbette.
Çok da güzel olur.

Kullanıcıların en çok beklediği oyunlar Pişti, Batak ve Okey'di.
Sayenizde Pişti'ye kavuştuk.

Ama bu üçünün arasında kuşkusuz en çok bekleneni
OKEY oyunu.
Anket yapsak açık ara OKEY çıkar diye düşünüyorum. :oke:
Eğer öyle bir projeye girerseniz ben de gelişmesi için elimden geldiğince fikir ve materyal anlamında destek olmaya çalışırım.
Eminim forumdaki diğer arkadaşlarımızdan da gerek görsel anlamda gerekse ayarlar ve özelleştirmeler anlamında çok güzel fikirler gelecektir.

Destek vereceğinizden artık hiç şüphem yok, sağolun var olun. Bu konuyu konuşmam lazım 1-2 güne netleşir.

Bu arda Pishti 14.lüğe çıkmış, e-Taboo 18.liğe düşmüş.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yeni güncellemede sorun var sanırım.
Oyunu açıp yeni oyun deyince, oyun listesine dönüyor. Oyundan çıkıyor.

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Yeni güncellemede sorun var sanırım.
Oyunu açıp yeni oyun deyince, oyun listesine dönüyor. Oyundan çıkıyor.

Allah allah, testten de geçti ama :( Neden öyle bir hata veriyor acaba. Oyunu silip tekrar yükler misiniz Özgür Bey?

erknlmn

erknlmn

Üye
Allah allah, testten de geçti ama :( Neden öyle bir hata veriyor acaba. Oyunu silip tekrar yükler misiniz Özgür Bey?
bende de önceki sürümden beri aynı hata var ayarları kurcalayınca yükselt ve yükseltme seçeneği geliyor yükseltme deyip yeni oyun deyince oyundan düşüyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben de sorun yok. Tek kusuru vale'ler ne hikmetse hep cpu'ya gidiyor. Ama ona ragmen madara ettim cpu'yu:kop2:

• Beğen
teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt