Bir ROM her telefona yapılır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Smart-2

Smart-2

Üye
    Konu Sahibi
Bir ROM her telefona yapılır mı ?
Arkadaşlar benim telefonum Vodafone Smart-2 (861) ... Yeni bir android kullanıcısıyım ve şu soruları sormak istiyorum:

1-ROM atmayı ben yapabilir miyim ?
2-Cihaz bozulursa veya hatalar olursa geri dönülebilir mi ?
3-Attıktan sonra garanti dışı kalıyormuş geri dönderme diye bi şey var galiba bunu yaparsam garantisi geri gelir mi?
4-ROM lar her telefona özel olarak mı yapılır ?
5-Ben Samsung Galaxy W ROM 'unu beğendim ancak bu rom u kendi telefonuma kurabilir miyim yoksa sadace Galaxy W 'lere mi kurulur bu Rom ?
6-ROM sayesinde cihaz'ın Google Play 'de adı değişir mi ve ROM ile android i üst sürümlere çıkarabilir miyim ?

Bilgisi olan yardım edebilir mi ?...Cevaplar için şimdiden tşk. ederim...

Smart-2

Smart-2

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplayabilecek yok galiba.. :(

alaStar

alaStar

Üye
Arkadaşlar benim telefonum Vodafone Smart-2 (861) ... Yeni bir android kullanıcısıyım ve şu soruları sormak istiyorum:

1-ROM atmayı ben yapabilir miyim ?
2-Cihaz bozulursa veya hatalar olursa geri dönülebilir mi ?
3-Attıktan sonra garanti dışı kalıyormuş geri dönderme diye bi şey var galiba bunu yaparsam garantisi geri gelir mi?
4-ROM lar her telefona özel olarak mı yapılır ?
5-Ben Samsung Galaxy W ROM 'unu beğendim ancak bu rom u kendi telefonuma kurabilir miyim yoksa sadace Galaxy W 'lere mi kurulur bu Rom ?
6-ROM sayesinde cihaz'ın Google Play 'de adı değişir mi ve ROM ile android i üst sürümlere çıkarabilir miyim ?

Bilgisi olan yardım edebilir mi ?...Cevaplar için şimdiden tşk. ederim...

Rom atmayı öğrenirsen yapabilirsin,telefonunu hard brick yapmadıkça tabiki geri dönebilirsin ama unutmaki herzaman bir hard brick riski vardır,evet garanti dışı kalır orjinal romunu yüklersen garanti içine girer,her rom kendi telefonuna özeldir,rom hangi telefonunsa o telefona olur sadece, rom sayesinde sürüm yükseltebilirsin:good:

• Beğen
Tepkiler: Smart-2
Smart-2

Smart-2

Üye
    Konu Sahibi

Rom atmayı öğrenirsen yapabilirsin,telefonunu hard brick yapmadıkça tabiki geri dönebilirsin ama unutmaki herzaman bir hard brick riski vardır,evet garanti dışı kalır orjinal romunu yüklersen garanti içine girer,her rom kendi telefonuna özeldir,rom hangi telefonunsa o telefona olur sadece, rom sayesinde sürüm yükseltebilirsin:good:

Telefonuma uygun rom u nerde bulabilirim ? Ve rom dosyaları her tel. için aynı mı ? Aynıysa orjinal Galaxy W romunu telefonuma yükleyebilirmiyim ?

alaStar

alaStar

Üye
Telefonunun marka vede modeline göre sitenin android romlar bölümünden bulabilirsin

Smart-2

Smart-2

Üye
    Konu Sahibi
sitenin tel. e uygun bölümü yok ..

kapakli511

kapakli511

Üye
sürüm yükselmez malesef sadece tema değişiyor ..

Üst Alt