Telefon Tavsiyesi Desire S mi Wonder mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

çomolokko

Üye
    Konu Sahibi
Desire S mi Wonder mı ?
tavsiyeleriniz ne Wonderm var ama Samsung bu telefondan elini çekmiş gibi görünüyo güncelleme falan gelmicekmis.Desire S pişman eder mi beni değiştirdiğime ?

fk555897

fk555897

Üye
Samsung Galaxy Wonder Desire S'ten iyi bir telefon. Wonder'da güncelleme sorununu ROM'lar ile halledebilirsin.

çomolokko

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Wonder Desire S'ten iyi bir telefon. Wonder'da güncelleme sorununu ROM'lar ile halledebilirsin.
Stock rom dışında rom kullanmak istemiyorum takip ediyorum diğer romlar genel olarak sıkıntılı.neresi daha iyi onlarıda söyler misin ?

fk555897

fk555897

Üye
Desire S'te 1 GHz, Wonder'da 1.4 GHz işlemci var. Birde HTC'nin arayüz kullanımı biraz zor o yüzden Wonder daha iyi.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
wonder :good:

enterneoll

enterneoll

Üye
s3 mini veya desire x al bence biraz para koyup

ahmetsuha525000

Üye
Ben wonder kullanıcısıyım ve stock romdayım. Eger stock romda hız istyorsan wonderı gözden çıkar o kadar gereksiz programlarla donatılmış ki işlemci ram ve diger donanım süper olmasına ragmen telefon kaldıramıyor. Yani geldiginde performans süper ama 2 program kurduktan sonra telefon donuyor. CM9 romları süper 150 program kurdum CMde banamısın demedi. Stock Rom kullanacaksan Wonder önermem ama yok ben CM9 kurarım diyorsan CM10.1 bile şuan hazırlanıyor CMde problem yok. Zaten Wonder'a Android 4.0 yok güncellemede gelmeyecek.

Üst Alt