Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
yokmu 2010 da c6 nın rm kodu.hiç kullanmadığım için dikkat etmemiştim.diğer phoenixlerlede downgrade olmuyor.sadece önce 2010 ile n8 scandinavyayla susturmak gerekiyor.

- - - Eklendi - - -

yardımcı olabildi isem ne mutlu bana

- - - Eklendi - - -

yalnız phonex 2010 da Rm-718 yok nasıl olacak
şimdi baktım rm 718 var

kaptan23

kaptan23

Üye
bi daha yükleyem inşallah olur bu belle den nefret ettim

- - - Eklendi - - -

yokmu 2010 da c6 nın rm kodu.hiç kullanmadığım için dikkat etmemiştim.diğer phoenixlerlede downgrade olmuyor.sadece önce 2010 ile n8 scandinavyayla susturmak gerekiyor.

- - - Eklendi - - -

şimdi baktım rm 718 var
hocam Phoenix Service Software 2010.08.004.41526 bu versiyonda yok

- - - Eklendi - - -

son sormak istediğim bişey var n8 in sıcandinavyası ile mi yoksa c6 nın ki le mi

- - - Eklendi - - -

benim için

- - - Eklendi - - -

Cannot load, the product "RM-718" is not recognised.
çıkan hata bu tanınmıyor

Anil-D

Anil-D

Üye
cozmek lazımya

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Rm 718 var.sadece n8in iscandinavyasıyla susacak.konu başında hepsini paylaştım

- - - Eklendi - - -

Az önce sizin için yükleyip baktım.var

kaptan23

kaptan23

Üye
malesef hemen anna sürümlerinin hepsini 3 er defa denedim olmadı c6 01 rm 718 de yapabilen varsa nasıl yaptığını anlatırsa mutlu olurum

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
C6da yapan çokta,piyasaya da yoklar.ama hepsi aynı yolla yapılıyor

GÖK TÜRK

Üye
kardesim benim nokia 603 telim var (telefonumun simdiki sürümü belle fp2 bu yazılımdan kurtulmak istiyorum) bu dediklerini yapıp belle fp1'e yazılım güncelleyebilirmiyim LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUN İLGİLİ ARKADASLARDA YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM:ağlarım:

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
vallaha 603 için hiç denemedim.sen bi denersen bizde bilgilenmiş oluruz.sonuçta kaybedilecek bbişey yok.hiç olmadı tekrar son yazılıma geçersin

zuzu-22

Üye
bugün ben de belle güncellemesini yüklemiş bulundum ve şuan çok pişmanım anna ya dönmek için burda paylaştığınız adımları uygulamaya çalıştım fakat phoneix te Flashing/Firmvare ubdate e gelip
... lı yeri tıklıyorum fakat hiç bişey çıkmıyor :( nolur yardım edin telimden nefret ettim

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
bence alış derim.çünkü annaadan çok güzel ve üstün bi yazılım.kullanımı daha kolay.sen annaya alıştığın için asyan ettin

- - - Eklendi - - -

ilk phoenixtemi ikincisindemi oluyor o hata

HAM ZA

HAM ZA

Üye
kardeşim navifirm kapalı değilmi? yanlışmı biliyorum ?

- - - Eklendi - - -

c6-01'i yapan varsa biri anlatabilirmi ? hangi sürümü indiricez?

- - - Eklendi - - -

Rm 718 var.sadece n8in iscandinavyasıyla susacak.konu başında hepsini paylaştım- - - Eklendi - - -Az önce sizin için yükleyip baktım.var
arkadaşım rm 718 i nasıl buldun acaba ben bulamadım :(

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi

Bu adreste yazïlımlar var. Open product pencerenin arama satırına 718 diye yaz çıkar

- - - Eklendi - - -

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Bu adreste yazïlımlar var. Open product pencerenin arama satırına 718 diye yaz çıkar- - - Eklendi - - -
onu buldum da bu sefer o dosyaları görmedi :(

- - - Eklendi - - -

hani iscandinavia olan

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
görür.klasör yolunu doğru bi şekilde açtıysan görür.

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\rm-718

Anil-D

Anil-D

Üye
bu sorunu cozelim ben refreshten belle yada annaya gecıs istiyorum

cebimci

Üye
YkPkY , kardeşim benim telim Nokia 603. Şuan da Nokia Belle Feature Pack 2 yüklü. versiyon numarası da 113.010.1506 bu Pack 2 hiç hoşuma gitmedi Pack1 daha güzeldi. Ben şimdi sizin bu yöntem ile yapsam teli sustursam sonra da orjinal 111.30.609 olan yani Fp 1 paketine geri dönmek istesem olur mu acaba yapabilir miyim?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
hiç denemedim arkadaşım 603de.o yüzden bilemiyeceğim.ama olmaması içinde bir neden yok çünkü aynı platform.ama anlattıklarımı harfiyen ve sabırla yapacaksın.sonucuda paylaşırsın

cebimci

Üye
hiç denemedim arkadaşım 603de.o yüzden bilemiyeceğim.ama olmaması içinde bir neden yok çünkü aynı platform.ama anlattıklarımı harfiyen ve sabırla yapacaksın.sonucuda paylaşırsın

telefon bozulur açılmazsa diye korkuyorum o yüzden deneyemiyorum :(

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
yo telefon bozulmaz.en fazla yine son yazılı çakarsın açılır.ben ne telefonlar susturdum geri açtım.elimdeki lumiamı bile susturdum kaç kere

- - - Eklendi - - -

kere.biraz cesaret.cesaret olmadan sonuç olmaz

Anil-D

Anil-D

Üye
banada yardım edecek yokmu yapamadım

Üst Alt