Bu pil sorunu artık trajikomedi oldu ha

Sponsorlu Bağlantılar

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Bu pil sorunu artık trajikomedi oldu ha
Arkadaşlar Android tellerde daha doğrusu akıllı tellerde pil sorunu var malum.:banghead:
benim tel seyrek kullanimda 12 saat yoğun kullanımda 5 saat gidiyor bende gittim yedek batarya aldim yav bu seferde 2 batarya seyrek kullanimda 15 yoğun kullanımda 8 saat gider oldu :D
Normalde seyrek 1 gün yoğun 10 saat olmaliydi;);)
Bu terste bi işlik var ya anlamadım:D:thumbup:

Symbianize

Symbianize

Üye
Küçük boyutta kapasitesi yüksek bataryalar üretilene kadar bekleyeceğiz

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Yani artık olmazsa ben yapmaya çalışacam:D

x-scarface

x-scarface

Üye
Korkumdan ekran parlaklığını açamıyorum :ehe

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Aynen millet kör olacak yakında;)

Jomolocco

Jomolocco

Üye
batarya konusunda maalesef pek ic acici gelismeler yok senelerdir piller ayni duracell ayni buda ayni.

varsada daha telefonlari yansimadi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
batarya konusunda maalesef pek ic acici gelismeler yok senelerdir piller ayni duracell ayni buda ayni.

varsada daha telefonlari yansimadi

son günlerde haberleri var taşınabilir şarj aleti ve 1 saniyede şarj olan mikroçipli bataryalar gibi bakalım.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
iki bataryayı birbirine paralel bağlamayı dene

paradox07

paradox07

Üye
otomatik yapin beyler ekran parlakligini ;)

MrExpert

MrExpert

Üye
Çözüm Var Nano Pil ama uzay teknolojisi ve maliyetlerinden dolayı 10yıl sonra Yaygınlaşıcak Şuanlık yok yani.

creeper

creeper

Üye
ben artık bıktım bu sorundan, gps'i açtım ekran parlaklığını açtım 3g'yi açtım wi fi açtım yani kısaca "eeehh yeter beeeaaa!" sendromu oldu bende. Şarj daha çabuk bitiyor ama artık dert etmiyorum, aldığım telefonun özelliklerini kapalı tuta tuta mı eskiteceğim? Kullanamadan telefon çöp mü olacak? Yani işin sırrı batarya hiç bitmesin diye özellikleri kapatmakta değil, bataryanın da bitebilen bir şey olduğunu kabul edip, dert etmemekte.

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
ben artık bıktım bu sorundan, gps'i açtım ekran parlaklığını açtım 3g'yi açtım wi fi açtım yani kısaca "eeehh yeter beeeaaa!" sendromu oldu bende. Şarj daha çabuk bitiyor ama artık dert etmiyorum, aldığım telefonun özelliklerini kapalı tuta tuta mı eskiteceğim? Kullanamadan telefon çöp mü olacak? Yani işin sırrı batarya hiç bitmesin diye özellikleri kapatmakta değil, bataryanın da bitebilen bir şey olduğunu kabul edip, dert etmemekte.

Aynen bende tum ozellikleri acik kullaniyorum bu yuzden aldim 2. Bataryayi:thumbup:

Üst Alt