Gökdeniz'e Rus kancası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Gökdeniz'e Rus kancası
Turkcell Süper Lig'de gol krallığında 10 golle ilk sırada yer alan Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz'e, Rusya'dan teklif geldi.

Rusya'nın Rubin Kazan Takımı'nın Trabzonspor'dan Gökdeniz Karadeniz'i istediği ve bunun hafta başındaki yönetim kurulu toplantısında görüşüldüğü öğrenildi.

Kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, teklife ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Kulübe resmi bir teklif geldiği doğrudur. Ancak şu an için Gökdeniz Karadeniz'in satılması gibi bir durum sözkonusu değil" dedi.

Gökdeniz'in Trabzon'daki görevini henüz tamamlamadığını düşündüğünü kaydeden Kafkas, şöyle konuştu: "Kendisi de öyle düşünüyordur. Zamanı geldiği zaman Trabzonspor'u Avrupa veya Rusya'da temsil etmesi bizi de gururlandıracaktır. Gökdeniz'in de hakkıdır. Aynı Fatih Tekke'nin transfer olduğu o gün gibi. Fatih Tekke, için o kararı verirken, o talebini değerlendirirken Fatih'in Trabzonspor'a verdiği hizmetleri de gözönüne aldık. O gün kontratının bitmesine 6 ay kala o gitme hakkını istediyse gerek ekonomik ve gerek başka anlamda gitmek hakkıdır. Aynı şey Gökdeniz Karadeniz için de geçerlidir."

Teknik direktör Yanal ile birlikte bir şampiyonluk projesi oluşturduklarını ifade eden Kafkas, "O 2-3 yıl içerisinde olabilir. Ama her yıl Trabzonspor, bu yarışın içinde olmalıdır, bu yıl da dahil. Gökdeniz'i bu anlamda satmayı düşünmüyoruz" diye konuştu.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Kuzenim Bana Sormadan Gitmezz :) Şaka maka 2 yıl sonra fenerde sölemedi demeyin...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Gökdeniz fenerbahceye gelme şansını kaybetti..Aziz yıldırım defalarca açıkladı..o hakkını kaybetti diye..

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Kuzenim Benim Bence Emin Olma :) Görüşürüz

o9uz

o9uz

Üye
Gökdeniz fenerbahceye gelme şansını kaybetti..Aziz yıldırım defalarca açıkladı..o hakkını kaybetti diye..

fenerbahçenin ne haddine gökdenizi almak.öyle bişe yok gökdeniz bugün geliyorum dese aziz yıldırım ayaklarının altını öper.ama nuri albayrak burda olduğu müddetçe o da olabilir

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
fenerbahçenin ne haddine gökdenizi almak.öyle bişe yok gökdeniz bugün geliyorum dese aziz yıldırım ayaklarının altını öper.ama nuri albayrak burda olduğu müddetçe o da olabilir

güzel kardeşim sanırım gundemı takıp etmemissin hic zamanında..fenerbahce zamanında 2 sene olmadı 8euro verdi gelmedi...aziz yıldırımda fenerbahceye gelme hakkını kaybetti dedi...aziz yıldırımın dunya capında alamıyacagı oyuncu yok kardesm oyuncu ısterse...paradan bahset sen..

Fenerbahce nin ne haddine demissiniz..alamaz mı diyorsun? yani..

sen trabzonsporda kımlerı gordun kardeş:) fenerbahcede ortegaları hoojidonkları revivoları andersonları anelkaları..alex r.carlos..kezman vs vs....Dogru fenerbahce haddi boyle yıldızları getirmek..haklısın:):):)

o9uz

o9uz

Üye
güzel kardeşim sanırım gundemı takıp etmemissin hic zamanında..fenerbahce zamanında 2 sene olmadı 8euro verdi gelmedi...aziz yıldırımda fenerbahceye gelme hakkını kaybetti dedi...aziz yıldırımın dunya capında alamıyacagı oyuncu yok kardesm oyuncu ısterse...paradan bahset sen..

Fenerbahce nin ne haddine demissiniz..alamaz mı diyorsun? yani..

sen trabzonsporda kımlerı gordun kardeş:) fenerbahcede ortegaları hoojidonkları revivoları andersonları anelkaları..alex r.carlos..kezman vs vs....Dogru fenerbahce haddi boyle yıldızları getirmek..haklısın:):):)

ya kimi gördün görmedin muhabbeti yapma bana siz yokken biz vardık avrupada.bu1.
aziz yıldırım istediği yıldız oyuncuyu getirir demişsin gökdenizi alamayan adam nasıln dünya yıldızını getirecek:ehe:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
güzel kardeş yazdıklarımı sanıyorum okumuyorsun..Senin dunya yıldızın gokdenız filansa..bizler r.carlosu alex ortega hoojidonk anelka gibi dunya yıldızlarını barındırdık.dogru...trabzonspor 24 senedir şampiyonluğa hasret..bugun itibariylede lig düşme tehlikesi ile karşı karşıya..:)

o9uz

o9uz

Üye
sen konuyu başka yönlere çekiyosun.ben gökdenizin fenerbahçeye gelmetyeceğinden vbahsediyorum sen şampiyonluk küme düşme falan yazıyosun.kabul edin gökdeniz'i
A L A M A Z S I N I Z

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
ronaldo fenerbahceye gelecekmiş:)

o9uz

o9uz

Üye
hah şöyle.bak işi bitmiş futbolcuları ne güzel 1 1 almaya başladınız...

o9uz

o9uz

Üye
bize yaramaz o :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...