İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar, telefonumuza zil sesi eklemeyi biliyoruz fakat mesaj veya mail sesi eklemeyi bilen var mı?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar selam. Yeni bir kamera yazılımı çıkmış. Kullanan var mı acaba, izlenimlerinizi alabilir miyiz?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar selam. Yeni bir kamera yazılımı çıkmış. Kullanan var mı acaba, izlenimlerinizi alabilir miyiz?

Fena bir uygulama değil.
Biraz deneyeyim de duruma göre tam sürümünü satın alabilirim belki.
Fotoğraf çekerken tüm modlarda çekiyor, böylece o ortamda hangisi en iyiyse onu seçebiliyorsun.

power_24

Üye
Arkadaslar bu ısınma problemi canımı sıkmaya basladı 2 gün oldu guzel bır oyuna takmısım kafayı ve zevklende oynuyorum ancak oynadıktan 5 dk sonra sanki elimde sıcaktan patlayacakmıs gibi oluyor.Mevcut gelen güncellemeylen bu ısınma problemi giderilirmi acaba

YkPkY

YkPkY

Üye
Telefonun arkasını delip fan yerleştireceğim oraya.elektriğinide direk bataryadan alıp arayada Bi müşür attı mı koçum gibi olur :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood

abcderhan

Üye
arkadaşlar lumia 620 fullhd video oynatabiliyor mu

Soruma cevap verebilecek var mı

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Arkadaşlar Lumia 920'de kablolu/kablosuz.. klavye mouse kullanabilir miyiz? Oyunlar için felan istiyorum.. Android telefonlarda duymuştum.. acaba bizde yararlanabilir miyiz. Eğer böyle bir şey varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar Lumia 920'de kablolu/kablosuz.. klavye mouse kullanabilir miyiz? Oyunlar için felan istiyorum.. Android telefonlarda duymuştum.. acaba bizde yararlanabilir miyiz. Eğer böyle bir şey varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sanırım şimdilik böyle bir imkanımız yok :no:

Bu arada arkadaşlar CAMERA 360 uygulamasını kullananlar manuel focus yada ne gibi özelliklere sahip?

Memnun musunuz?

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Harbi mi çok üzüldüm :)) Neyse sağlık olsun ama windows tabanlı bir sistem aslında otomatik tanıması lazım :p ..

serinaga

serinaga

Üye
Telefonun arkasını delip fan yerleştireceğim oraya.elektriğinide direk bataryadan alıp arayada Bi müşür attı mı koçum gibi olur :D

Benim telefonda ilk başlarda birkaç kez ısınma hissetmiştim, ama öyle ahım şahım bir ısınma değildi. Yaklaşık 3 aydır hiç ısınma problemim olmadı L820'im ile. L820 kullanan arkadaşlar sizlerde var mı ısınma ???
Bu arada fikir çok iyi zihni sinir procelerini aratmıyor :kop2:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir yıllık kullanımdan sonra benim lumia900 de ilk defa sıcaklık hissettim.

Şarjda 3G goruşme yaparken aynı anda 3G internete girmiş olmam sebep olabilir mi acaba:d:

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye

YUH DEDİM..

umutley

Üye
Arkadaşlar 1 saat kadar önce lumia 820'yi almış bulunuyorum yalnız şöyle bir sorum olucak sim kartım büyüktü kestirdim getirip takıyım dedim ama tam oturmadı yaylanıyo yane bende sonuna kadar ittirip bataryayı hemen kapadım sizde böyle mi yaptınız yane bir sıkıntı çıkarmaz dimi? inş. derdimi anlatabilmişimdir :)

KeLimaT

KeLimaT

Üye
Arkadaşlar 1 saat kadar önce lumia 820'yi almış bulunuyorum yalnız şöyle bir sorum olucak sim kartım büyüktü kestirdim getirip takıyım dedim ama tam oturmadı yaylanıyo yane bende sonuna kadar ittirip bataryayı hemen kapadım sizde böyle mi yaptınız yane bir sıkıntı çıkarmaz dimi? inş. derdimi anlatabilmişimdir :)
yok öyle sorun yok da sen Bi aksiyon yaşamışsın telefonla pim li o bölüm bastır pim kapanınca kalır öyle sd kart ta aynısı ...

- - - Eklendi - - -

YUH DEDİM..
Daha neler !!!! :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
[video=youtube;u6YYuGUnYvI]http://www.youtube.com/watch?v=u6YYuGUnYvI&feature=player_embedded[/video]

Asıl şuna yuh, hatta ohannes...
Adam Lumia 620 ile çektiği fotoğraflardan savaş sahnesi yapmış.
O nasıl bir yetenektir :oha:

• Beğen
Tepkiler: KeLimaT
PureFood

PureFood

Üye
Yetenek dediğin böyle olur... Helal olsun...

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Benim telefonda ilk başlarda birkaç kez ısınma hissetmiştim, ama öyle

ahım şahım bir ısınma değildi. Yaklaşık 3 aydır hiç ısınma problemim olmadı L820'im ile. L820 kullanan arkadaşlar sizlerde var mı ısınma ???
Bu arada fikir çok iyi zihni sinir procelerini aratmıyor :kop2:

sadece temple run oynarken ısınıyo bide şarjda wifiyle internette dolaşırken az bişey

YkPkY

YkPkY

Üye
bir yıllık kullanımdan sonra benim lumia900 de ilk defa sıcaklık hissettim.

Şarjda 3G goruşme yaparken aynı anda 3G internete girmiş olmam sebep olabilir mi acaba:d:

şarjda ısınması normal,çünkü batarya dolarken Bi süre sonra ısınır.bende oyun oynarken deli gibi oluyor sıcak ortamda.sonra kendini kesiyor.işlemci maalesef zayıf.yazın test edeceğiz bakalım.konu şikayetlerde nelerle dolacak.

Üst Alt