Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın.ne demek yani ilk başta indirdiğimiz programı telefondan mı kaldıracağız.c6-01 kullanıyorum uygulama yöneticisi nerde yardım
Evet kurduğun uygulamayı kaldıracaksın...

uygulama yöneticisine Ayarlaradan gireceksin...

qaqaq7

Üye

Evet kurduğun uygulamayı kaldıracaksın...

uygulama yöneticisine Ayarlaradan gireceksin...

teşekkürler sayende yaptım. Sonraki kısımlarında hepsini yaptım ancak hala sertifika hatası veriyo. Neden öyle oluyo acaba

Emrgncy

Emrgncy

Üye
teşekkürler sayende yaptım. Sonraki kısımlarında hepsini yaptım ancak hala sertifika hatası veriyo. Neden öyle oluyo acaba
C:/patches klasörüne bir yama atman gerekiyor, onu attın mı?

undrin12

Üye
c7 de deniyen varmı?

arneas

Üye
e72 tamam

CANGO97

CANGO97

Üye
nokia 500 de X-plore sertifika hatası veriyo
başka bir lin atarmısınız?

istqueen

Üye
Nokia 500 olmadı

ozancann

Üye
Nokia 500 olmadı

Nokia 500'de herhangi bir sıkıntı olmuyor. Sonuç olumlu. Sadece konuda bahsi geçmeyen eksik bir dosya var. Bunu da telefonundaki C sürücüsü içindeki patches klasörü içine atman gerekiyor. Dosya burada: http://www.maxicep.com/attachments/114111d1334312159/
Sonrasında tekrar RomPatcherPlus programını açtığında en son attığın dosyayı göreceksin, diğerleri gibi aktif hale getirmen yeterlidir.

Gelelim zurnanın zırt dediği yere... Telefon hacklemek gibi ayrıntılı bir konuyu bu kadar dikkatsizce açan arkadaşa sesleniyorum: Madem bir yerlerden alıntı yapacaksın, bari kopyala-yapıştır yaparken dikkat et. Açtığın konuya bir bak kontrol et arkadaşım. Bu kadar insan şu işi yapmak için akla karayı seçiyor küçücük ekranda. Zaten forumlarda aradığın bilgiye ulaşmak çok zor. Sebebi de önüne gelenin bi heves konu açması işte. Yok teşekkür falan...

Selam ve saygı ile...

adsa168

Üye
benim telefonum nokia c7 belle refresh anlattığınız gibi yaptım fakat olmadı unsigned uygulamaları kabul etmiyor. yardım ederseniz sevinirim :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
benim telefonum nokia c7 belle refresh anlattığınız gibi yaptım fakat olmadı unsigned uygulamaları kabul etmiyor. yardım ederseniz sevinirim :)
Son olarak C:/patches klasörüne x-plore ile installserverRP+v1.7.rmp yamasını atıp, rompatcherdaki diğer yamalarla beraber onuda aktif etmen yeterli..

Atacağın dosyayı aşağıdaki linki tıklayarak indirebilirsin, zip'i aç ve içindeki rmp dosyasını x-plore ile C:/patches klasörüne at..

• Beğen
Tepkiler: adsa168

adsa168

Üye
çok teşekkürler oldu :D

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hayırlı olsun!

loraw

Üye
6210 navigator de olumlu çok sağol emeğine sağlık sonunda başardm :)

sword_03

Üye
arkadaşlar sys/bin açılmıyor yanında + işareti yok giremiyorum içine

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşlar sys/bin açılmıyor yanında + işareti yok giremiyorum içine
Öncelikle x-plore ayarlara gir ve üstteki dört kutucuğu işaretle, sonra rompatcher ı çalıştır ve open4all yamasını aktif et.
Artık x-plore ile c:/sys/bin konumunu görebilirsin..

Üst Alt