Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

burakkyg

Üye
ya kardeş ben belleden nasıl yapdıysam bu e6 orjınal anna oldu *#0000# yaptıgımda sybıan anna yazıyor aynı ılk aldıgım gbı. fakat ıntenete baglanmada ve widgetlarda sorun var yani anna widgetlarından harıç belle widgetlarıda var fakat kullanılmıyor hadı widgetları gectımde ınternetı ayarlayabılırsem iyi olacak. ınternet ayarları e6da kayıt edılmıyor sende bılırsın bu yuzden ayarlayamadım manuel denedım ondada cagresız kaldım nasıl ayarlayabılırım bı bılgın varmı ?

sado_27

sado_27

Üye
noki 603 Fp2 içinde gecerlımi ?

xsapotaj42

Üye
Arkadaslar c7 de de oluyormu bu downgrade yontemi bilen yardimci olsun ben yapamadim :(

volkan_271

Üye
downgrade işlemini e 72 de nası yapabilirim ama yardım edebilir misniz yakpky ???

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Elimde tücihazlar olmadığı için deneme ve kesin bilgi verme şansım yok normal olarak.başarılı cihazların yorumları konuda,yorumlarda mevcut arkadaşlar.denemekten zarar gelmez,hemde konuya yardımcı olmuş olursunuz

Anil-D

Anil-D

Üye
belle donmek icin yardım

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
konudaki anlatımımı aynen uygulayacaksın.eski ilk sürümle telefonu açtıkdan sonra normal belleyi flashlayacaksın

Hard_Styler

Üye
Dediklerinizi ayen uygularken şöyle bir hata alıyorum ben :

Yardımcı olur musunuz lütfen ?

Aldığım hatanın resmini çekmiştim Prt Scrn ile fakat upload ettiğim resim linkini paylaşmama izin verilmiyor. Özel mesaj ile atmıştım size linki ..

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
o hangi phoenix sürümü.ilk verdiğim linkdekimi yoksa ikinci verdiğimmi,ve iscandinavya sürüümünü atarkenmi oluyor yoksa ikinci ilk versiyonu yüklerkenmi.
artı antivirüsün kapalımı her phoenixkurarken

Hard_Styler

Üye
Antivirüsü devre dışı bıraktım işlemlere başlamadan.

Phoenix 2010 sürümünü indirip kurdum. Flashing - Firmware update ' den sonra " ... " lı yere tıklayınca hata veriyor devamı gelmiyor hocam .

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
nokia suit yüklümü

Anil-D

Anil-D

Üye
bana team wieverden yardım edebilirmisiniz

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Mobil giriyorum,pek vaktim olmuyor

Hard_Styler

Üye
Evet Nokia Suit ' in en son halini yüklemiştim yaklaşık 1 hafta önce ..

Telefonu susturdum oldu ama devamı gelmedi. Navifirm ' i çalıştırdım. Nokia Care Suit ' i seçtim , download ' a tıklayacağım yer aktif değil ..

kaptan23

kaptan23

Üye
Evet Nokia Suit ' in en son halini yüklemiştim yaklaşık 1 hafta önce ..

Telefonu susturdum oldu ama devamı gelmedi. Navifirm ' i çalıştırdım. Nokia Care Suit ' i seçtim , download ' a tıklayacağım yer aktif değil ..
kardeşim navifirm çalışmıyor ınun yerine şu adrese bak

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşım desteğin için

kaptan23

kaptan23

Üye
yardımcı olabildi isem ne mutlu bana

- - - Eklendi - - -

yalnız phonex 2010 da Rm-718 yok nasıl olacak