İphone Pack ~iLauncher v2.3.1 + İLocker v1.3.2~ 19.05.2013

Sponsorlu Bağlantılar

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
İphone Pack ~iLauncher v2.3.1 + İLocker v1.3.2~ 19.05.2013
Daha önce ANDROİD İÇİN İPHONE TEMA & KİLİT (görselli)15.4.2013 diye bi konu açmıştım.
Bayağı hit yaptı ama o sadece Go launcher yüklü telefonlarda çalışıyordu. Şimdi ise GO gerektirmeyen bi launcher ve locker'ı sizlere sunuyorum.Lütfen İphoneXAndroid çatışması yapmayalım isteyen istediğini yükler, alır ve kullanır...

Uygulamanın Özellikleri:
  • İos'un temel görüntüsü ve kilidi
  • Kilitte menü veya geri tuşuna tıklayarak müzik playeri açabiliyorsunuz ve v1.3 le birlikte kilit ekranı özelliği eklendi
  • İos ta olduğu gibi kilitteki kamerayı yukarıya kaydırarak kameranızı açıyorsunuz
  • Market değerleri sırasıyla 1,90 $ $ ve 1,07 $'dır.Daha sorunsuz kullanım için satın almanız tavsiyemdir.
  • Kilidi aç yazısını istediğiniz yazıya değiştirebilirsiniz önerim yazıyı fazla uzun tutmamanız
  • Ve söz resimlerde...

!!!KURULUM!!!
1) Önce İLauncher'ı kuruyoruz.
2) Sonra ortadaki menü tuşuna basıp ve tiki işaretleyip İLauncher'ı seçiyoruz
3) Sonra İLocker'ı kuruyoruz
4) İLocker'ı açıp aktif et diyip çıkan menüde İLocker'ı seçiyoruz
5) Hemen ardından orta menü tuşuna basıyoruz Etkinlik seç der. Biz direk İLauncher'ı seçiyoruz ve tadını çıkarıyoruz...
Dediğim şekilde kurulum yapmazsanız aynı anda iki uygulamayı çalıştıramazsınız. Öneri resim ve apk'lar ektedir...

NOT.: Alıntı değildir. Alıntı durumunda ''Maxicep ozakin70'ten alıntıdır'' kullanımı şiddetle tavsiye edilir...Konu sürekli güncellendiğinden uygulama indirilme sayısı sıfırlanmaktadır...[

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: smh60, __S_W_A_T__, en-sel ve 1 kişi daha

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk::good:

SHS

SHS

Üye
güzel paket :tşk:

memet_oncel

Üye
cok super ama ikisi aynı olması lazım

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Ted

Ted

Üye
:tşk:

nsren

nsren

Üye
Teşekkürler süper oldu. Açıl Susam açıl yazdım :-)

yakupsumer

yakupsumer

Üye
Bir soru sorucaktım kilitteki resimi değiştire biliyormuyuz?

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
yakupsumer

yakupsumer

Üye
Çok teşekkürler. Telefonum gelir gelmez yüklicem :)

__S_W_A_T__

Üye
resmi değiştirdiğim zaman maalesef ilocker durdu hatası vermekte. :(

__S_W_A_T__

Üye
Ben bu uygulamayi ilk ciktigi günden beri kullanıyorum.hepsinde bu hatayı verdi.telefon htc sensation.resmi sectigimde malesef cocker durdu diyor.

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu uygulamayi ilk ciktigi günden beri kullanıyorum.hepsinde bu hatayı verdi.telefon htc sensation.resmi sectigimde malesef cocker durdu diyor.

O zaman telefondan kaynaklanan bi sorun yapacak bisey yok

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Program güzel duruyor ancak stabil ve verimli çalışmıyor. Yinede :tşk:

Duran.Y

Duran.Y

Üye
teşekkürler:)

Üst Alt