İphone Pack ~iLauncher v2.3.1 + İLocker v1.3.2~ 19.05.2013

Sponsorlu Bağlantılar

__S_W_A_T__

Üye
evet kilit özelliği mükemmel çalışıyor.ama şu resim işi cok canımı sıkıyor.aktif edip koyuyorum ama yıne hata verıyo.bi sıkıntısı var ama anlayamadım.

- - - Eklendi - - -

evet kilit özelliği mükemmel çalışıyor.ama şu resim işi cok canımı sıkıyor.aktif edip koyuyorum ama yıne hata verıyo.bi sıkıntısı var ama anlayamadım.

__S_W_A_T__

Üye
1.3.2 versiyonu çıkmış.ekleyemıyorum konuya :)

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
1.3.2 versiyonu çıkmış.ekleyemıyorum konuya :)

En kisa zamanda eklenecektir

- - - Eklendi - - -

İLocker v1.3.2'ye güncellenmiştir...

Bu sürümle hatalar giderilmiş ve ses efektleri değiştirilip geliştirilmiştir

mefape

Üye
Galaxy S3'te dediğiniz gibi yaptım.Önce launcher'i yapıp işaretledim iLockeri yükledim aktif etmek için tuşa bastığımda launcheri sil diyor lütfen yardım edin.:ağlarım:

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3'te dediğiniz gibi yaptım.Önce launcher'i yapıp işaretledim iLockeri yükledim aktif etmek için tuşa bastığımda launcheri sil diyor lütfen yardım edin.:ağlarım:

peki telde başka launcher ve kalıntısı varsa olmuyor silmenz gerek sonra tekrar dediğim gibi deneyin

__S_W_A_T__

Üye
ilauncher in ayarlar kısmına gelin.en altta exit launcher secenegı var.ona tıklayıp kapatın launcheri.sonra home tusuna basın.çıkan launcher seceneklerinden ilocker i secin.ilocker activated dediğinde işlem tamamdır. :)

- - - Eklendi - - -

bu arada ben hala kilit ekranında ki resmi değiştiremiyorum. heralde olmucak 1.1 versiyonundan beri takipteyim.artık bırakacam beklemeyi nokia 6510 uma geri dönecem:)

- - - Eklendi - - -

ilauncher in 2.3.2 si çıkmış :) ben yükledim telefona ama bu konuya ekleyemıyorum.yetkim yokmuş :)

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Her güncellemede eklemiyorum cogu jelly bean ve bagzi teller icin destek guncellemesi bi dahaki guncellemeyi ekliycem tabi mantikli bi guncelleme yaparlarsa

Üst Alt