ozakin70
Üye
İphone Pack ~iLauncher v2.3.1 + İLocker v1.3.2~ 19.05.2013
Daha önce ANDROİD İÇİN İPHONE TEMA & KİLİT (görselli)15.4.2013 diye bi konu açmıştım.
Bayağı hit yaptı ama o sadece Go launcher yüklü telefonlarda çalışıyordu. Şimdi ise GO gerektirmeyen bi launcher ve locker'ı sizlere sunuyorum.Lütfen İphoneXAndroid çatışması yapmayalım isteyen istediğini yükler, alır ve kullanır...
!!!KURULUM!!! 1) Önce İLauncher'ı kuruyoruz.
2) Sonra ortadaki menü tuşuna basıp ve tiki işaretleyip İLauncher'ı seçiyoruz
3) Sonra İLocker'ı kuruyoruz
4) İLocker'ı açıp aktif et diyip çıkan menüde İLocker'ı seçiyoruz
5) Hemen ardından orta menü tuşuna basıyoruz Etkinlik seç der. Biz direk İLauncher'ı seçiyoruz ve tadını çıkarıyoruz...
Dediğim şekilde kurulum yapmazsanız aynı anda iki uygulamayı çalıştıramazsınız. Öneri resim ve apk'lar ektedir...
Bayağı hit yaptı ama o sadece Go launcher yüklü telefonlarda çalışıyordu. Şimdi ise GO gerektirmeyen bi launcher ve locker'ı sizlere sunuyorum.Lütfen İphoneXAndroid çatışması yapmayalım isteyen istediğini yükler, alır ve kullanır...
Uygulamanın Özellikleri:
- İos'un temel görüntüsü ve kilidi
- Kilitte menü veya geri tuşuna tıklayarak müzik playeri açabiliyorsunuz ve v1.3 le birlikte kilit ekranı özelliği eklendi
- İos ta olduğu gibi kilitteki kamerayı yukarıya kaydırarak kameranızı açıyorsunuz
- Market değerleri sırasıyla 1,90 $ $ ve 1,07 $'dır.Daha sorunsuz kullanım için satın almanız tavsiyemdir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- Kilidi aç yazısını istediğiniz yazıya değiştirebilirsiniz önerim yazıyı fazla uzun tutmamanız
- Ve söz resimlerde...
!!!KURULUM!!!
2) Sonra ortadaki menü tuşuna basıp ve tiki işaretleyip İLauncher'ı seçiyoruz
3) Sonra İLocker'ı kuruyoruz
4) İLocker'ı açıp aktif et diyip çıkan menüde İLocker'ı seçiyoruz
5) Hemen ardından orta menü tuşuna basıyoruz Etkinlik seç der. Biz direk İLauncher'ı seçiyoruz ve tadını çıkarıyoruz...
Dediğim şekilde kurulum yapmazsanız aynı anda iki uygulamayı çalıştıramazsınız. Öneri resim ve apk'lar ektedir...
NOT.: Alıntı değildir. Alıntı durumunda ''Maxicep ozakin70'ten alıntıdır'' kullanımı şiddetle tavsiye edilir...Konu sürekli güncellendiğinden uygulama indirilme sayısı sıfırlanmaktadır...[
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.