ACİLL Yardımınıza İhtiyacım varr!!

Sponsorlu Bağlantılar

cCccevocCc

Üye
    Konu Sahibi
ACİLL Yardımınıza İhtiyacım varr!!
Arkadaşlar bilgisayarıma virüs bulaştı açılmıyor sistem cdsini takın ve entere basın yazıyor ingilizce bi şekilde. format atmaya çalışıyorum yüklüyo yüklüyo sonra hangi diske format istediğimizi soran yerde bilinmeyen disk sürücüsü yazıyo yani formatta atamıyorum bi tuşa basınca sistem çalışmayı durdurdu diyor mavi ekran geliyor hdd yi görmüyor sanırım ne yapmam lazımm

Şimdiden teşekkürler..

yusuf1998x

Üye
bios pilini çıkar tak sonra temiz bi format at :D

sena5135

sena5135

Üye
sen kasayı sök tak:D

cCccevocCc

Üye
    Konu Sahibi
bios pilini çıkar tak sonra temiz bi format at :D

Simdi format atamiyorum ustte de belirtmistim zaten bu pili cikarinca duzelecek mi peki sorunum virusten dolayi acilmiyor da format da atilmiyor

yusuf1998x

Üye
denemen lazımm

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Uzaktan badsector gibi görünüyor.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
law format olmazmı bad sector için

cCccevocCc

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı gönülden teşşekkür ederim bios pilini çıkardım çıkarırken de elimi kestirdim :D ama bi sorun yok bilgisayarım düzeldi acaba pili çıkarınca virüslere noldu onu merak ettim :D

yusuf1998x

Üye
bios sıfırlandı pcde formata hazır hale gelmişoldu bu qrada geçmişolsunn :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı gönülden teşşekkür ederim bios pilini çıkardım çıkarırken de elimi kestirdim :D ama bi sorun yok bilgisayarım düzeldi acaba pili çıkarınca virüslere noldu onu merak ettim :D

Pil ile virüsün bir alakası yok pil ile Bios sıfırlamış oldunuz. İyi çözüldüyse problem yok :oke:

Matrax-1106

Üye
Arkadaslar acil yardımm
bilgisayarımı düzgünce normal kapadım 10 dk sonra tekrar açmak için açma dümesine bastım tık yok içini açtım powerdan tık yok anakartın üstündeki hiç bi lambada yanmıyor sadece arkadan fişi çekince hafif ıslık gibi bi ses geliyo başka hiçbir ses fln yok 4-5 tane fiş denedim ama nafile lütfen yardımm!!!!!

Takipçi Satın Al

Üst Alt