lg alıcam yardım

Sponsorlu Bağlantılar

pureorhybrid

Üye
    Konu Sahibi
lg alıcam yardım
Arkadaşlar yaklasık 800-850tl bütçem var önceliklerim batarya ve kamera..telefonu uzun süre kullanmayı düşünüyorum 3 yıl falan..sizce ne alayım

enver_techno

enver_techno

Üye
L7
optimus black
L9
4xHD
bu cihazlar iyi bence bi bak incele

konun

Üye
kardeş l9 4xhd bunların aşağısında cihaz alma onun dışında samsung galaxy s3 1000 tl minisi 700 tl ve android son sürümler mevcut lgden biraz uzak dur şu yönden güncelleme falan istiyorsan düşük model almıcan yoksa cihazları güzel lgnin..

skylinegti

skylinegti

Üye
lg optimus l9 tavsiye ederim 800-900 arası bir fiyata bulursun.ayrıca l9 jelly bean türkiye güncellemesi mevcut yani yazılımdan yana sıkıntın olmaz :oke:

atakankovanci

atakankovanci

Üye
ama l9 da bi real racing oynamak icin uygulamalarinin coguyla vedalasman lazim internette 4 gb diyor ama aslı 2.33 gb.

Ocean258

Ocean258

Üye
bütçenize göre en uygun cihaz L9 gibi görünüyor :)

ankaraliisdwd

Üye
l5 root atma sorunu var sorun zip dosyayi acmamasi ve poloris officeden masaustune klasor tasinmamasi

muellif

Üye
bende L9 derim

skylinegti

skylinegti

Üye
ama l9 da bi real racing oynamak icin uygulamalarinin coguyla vedalasman lazim internette 4 gb diyor ama aslı 2.33 gb.
uygulamaları sd karta taşıdın mı sorun falan kalmaz zaten jelly bean ile bu sorun ortadan kalktı...

yusufkrz

yusufkrz

Üye
L9 alalı 1,5 ay oldu 2 güncelleme geldi,lg sorunlu diyolardı gözümü kararttım aldım çok memnunum

drogba92

drogba92

Üye
LG 4X mi LG P895 Optimus Vu mu dersiniz?

semiramis77

Üye
hiç bulaşma lg cihazları hep sorun bende vardı sattım kurtuldum :-)

technoshark

technoshark

Üye
Kesinlikle L9 inceleyebilirsiniz. Sizin bütçenize de uygun bir cihaz. Bir çok yenilikleri ile verimli işlere imza atabilirsiniz. Güçlü bir işlemcisi var nitekim farklı özellikleri de cabası..

Ocean258

Ocean258

Üye
Arkadaşlar L9 u hep 800 900 ₺ diyorduk tekno mağazalar da hala öyle ama MCJ adlı sitede 779₺ üstelik LGTürkiye garantili bilginiz olsun.

bilginona

Üye
uygulamaları sd karta taşıdın mı sorun falan kalmaz zaten jelly bean ile bu sorun ortadan kalktı...

Nasıl yani? Uygulamaları taşıyınca SD Dataları da taşıyor mu? Jelly bean hiç kullanmadım. Ama ICS ve GB' de uygulamayı taşıyor ama SD Datalar ise dahili hafızada kalıyordu. Eğer SD dataları da taşıyorsa süper!

fk555897

fk555897

Üye
LG Optimus 4x HD iyi telefon. Özellikleri idare eder.

Takipçi Satın Al

Üst Alt