Sonyler kötü mü?

Sponsorlu Bağlantılar

ka_za

ka_za

Üye
tasarım olarak sağlamlık olarak 1.sırada Nokıa Lumıa'lar 2.sony'ler ...samsunglar çok hassas arka cebe koydum telefon ikiye bölündü yok böyle kötü malzeme samsungu öven ennleri anlamıyorum windows phone işletim sistemi varken samsung androidler ben en hızlıyım en iyisiyim demesin.

Wp daha iyi yani?

Invoke

Invoke

Üye
Wp daha iyi yani?

Neye göre kime göre? Bence android her türlü daha iyi. WP belki daha az donanım kullanıyor ama bizi pek de bağladığını düşünmüyorum. WP de bir kişiselleştirme imkanın yok. Tüm yapabileceğin kutuların yeri ve rengi. Valla beğenen beğenir tabi de beni cezbetmiyor. Tasarım olarak demiş arkadaş da ben tasarım olarak da xperiaları lumialardan iyi buluyorum. Ayrıca wp market sıkıntı. Uygulama oyun sıkıntı hep, gelişiyor tamam da androide yetişmesi güç gibi duruyor.

ka_za

ka_za

Üye
Neye göre kime göre? Bence android her türlü daha iyi. WP belki daha az donanım kullanıyor ama bizi pek de bağladığını düşünmüyorum. WP de bir kişiselleştirme imkanın yok. Tüm yapabileceğin kutuların yeri ve rengi. Valla beğenen beğenir tabi de beni cezbetmiyor. Tasarım olarak demiş arkadaş da ben tasarım olarak da xperiaları lumialardan iyi buluyorum. Ayrıca wp market sıkıntı. Uygulama oyun sıkıntı hep, gelişiyor tamam da androide yetişmesi güç gibi duruyor.

Bende arkadaşa sordum baya övmüş. yoksa bende android kullanıcısıyım :)

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi

WP yeni sistem.Bir zamanlar androide de diyorlardı iosa çatmaz.Ancak geçti bile.Wp yavaş yavaş ireliliyor.

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
kim ne derse desın. Isını bilen sony alıyor. Samsung un oyuncak plastikli telefonlarından iyidir.

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
kim ne derse desın. Isını bilen sony alıyor. Samsung un oyuncak plastikli telefonlarından iyidir.

He ya samsungun üzerine otur kalk ve bak ne hala düşüyor.İçi güzel,dışı berbat.

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Xperia Arc S'i 2 kere 2 metre yükseklikten düşürdüm, telefonda hiç hasar yok. Başka bir marka olsa ekran bile dağılırdı. Dayanıklılıkta da bir numara Sony bence.

aerist

Üye
Sony telefonları kötümü? Niye dünyada sony alanlar az? Belki merak az. (türkce kötü)

şuana kadar benim gördüğüm sony android konusunu samsung kadar başarılı kullanamıyor. belki de bu yüzden malzeme kalitesi yüksek ve farklı estetikte modeller üretmeyi tercih ediyordur. ince ayrıntılarla ilgilenmeyenlerin sony tercihlerinde sıkıntı yaşamayacaklarını düşünüyorum ama buralarda dolanan bizim gibi ilginç türlerin sony'yi sıkıcı bulabilir.

mythRex

mythRex

Üye
xperia ile s4 ve htc one sağlamlığını kıyaslayanlar forumda daha fazla durmasınlar lütfen xperia z ile diğer telefonlar aynı yukseklıklerdne aynı acılarla bırakılıyor htc parçalara ayrılıyor samsungda ne ekran kalıyor ne bişi sony de sadece sıyrıklar olusuyor youtube xperia drop test yazarak bakablirsiniz bu derece bilgisiz insanalr iddalı yorumlarda bulunmasalar ..

Üst Alt