Sonyler kötü mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Şimdi ki tartışılası olanlar Xperia Z Htc one ve s4.Tamam da bunları geçelim.15 mayıs nokia lumia 928 yayımlanacak.Nokia EOS da öyle.Bakalım ne olucak

Hacı ben gittim baktım 920ye misler gibi çekiyor ama windows'u hiç beğenmedim kutular filan pcden bakınca hoşuma gidiyordu ama elime aldım baktım olmamış bence windows phone, telin tasarımı güzel kendine has bir havası var, renkli renkli filan ama fazla bir özelleştirme imkanın yok. Kutuların rengini değiştir yerini değiştir kutu ekle kutu kaldır. Elimde iphone var şuan çok ciddi söylüyorum. Burda yazarlardı yok ios stabil de androdin çok büyük eksiği bu stabillik diye de androidie kurban olsun ios. Kısmış da kısmış kısmış da kısmış her şey yasak jb yaptım yine rahat değilim.
S4 zaten plastik ve tipsiz bence. LG Optimus Pro, Xperia Z, HTC One arasında düşünülmeli bence. LGde zaten lg işte ne kadar güncelleme verir bilmiyorum ama kamerası Z'ye çok yakın hatta kapışır ama Z daha iyi. Ekranı tüm piyasadan iyi qualcomm 600 adreno 320 onda da var. Bakalım ya 2.3. çeyreğe belki Z+ filan gelir diye ümidediyorum -hayal sadece =P- zaten ben Haziran temmuz gibi alacağım o zaman öyle bir şey duyururlarsa düşünürüm :D
Bir de şey var ya adamlar qualcomm 600 koyar ama işi bilmiyordur performans veremez. Sony adreno 205le bile akıyordu bence. Belki Z s4pro işlemcisiyle nexus4den iyi olur, bekleyip görmek lazım. Yani aynı işlemci diye aynı performans verecek ya da düşük işlemci diye dağlar kadar fark olacak diye bir şey yok optimizasyon diye bir şey de var. Bence Z her türlü iddialı hele şu videodan sonra:

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Hacı ben gittim baktım 920ye misler gibi çekiyor ama windows'u hiç beğenmedim kutular filan pcden bakınca hoşuma gidiyordu ama elime aldım baktım olmamış bence windows phone, telin tasarımı güzel kendine has bir havası var, renkli renkli filan ama fazla bir özelleştirme imkanın yok. Kutuların rengini değiştir yerini değiştir kutu ekle kutu kaldır. Elimde iphone var şuan çok ciddi söylüyorum. Burda yazarlardı yok ios stabil de androdin çok büyük eksiği bu stabillik diye de androidie kurban olsun ios. Kısmış da kısmış kısmış da kısmış her şey yasak jb yaptım yine rahat değilim.
S4 zaten plastik ve tipsiz bence. LG Optimus Pro, Xperia Z, HTC One arasında düşünülmeli bence. LGde zaten lg işte ne kadar güncelleme verir bilmiyorum ama kamerası Z'ye çok yakın hatta kapışır ama Z daha iyi. Ekranı tüm piyasadan iyi qualcomm 600 adreno 320 onda da var. Bakalım ya 2.3. çeyreğe belki Z+ filan gelir diye ümidediyorum -hayal sadece =P- zaten ben Haziran temmuz gibi alacağım o zaman öyle bir şey duyururlarsa düşünürüm :D
Bir de şey var ya adamlar qualcomm 600 koyar ama işi bilmiyordur performans veremez. Sony adreno 205le bile akıyordu bence. Belki Z s4pro işlemcisiyle nexus4den iyi olur, bekleyip görmek lazım. Yani aynı işlemci diye aynı performans verecek ya da düşük işlemci diye dağlar kadar fark olacak diye bir şey yok optimizasyon diye bir şey de var. Bence Z her türlü iddialı hele şu videodan sonra:

ben Azerbaycanda kalıyorum ve burada Xperia Z 1420 tl.Fiyatı düşüyor çabuk.1000e düşse alırım

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar şöyle bir baktığımızda Sony'nin telefonları çok kaliteli oluyor. Bence radyasyon değerinin fazla olması da kasanın sağlam olmasından. Telefonda fazla oyun oynamayanlar için de Xperia Z ideal.

comando_legend

comando_legend

Üye
Xperia Z nin sar değeri 0.55 w/kg ve kitapçığında da yazıyor. ABD maksimum sar değeri 1.6 w/kğ Avrupa ise maksimum 2 w/kg olarak sınırlamış. Gayet normal.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
xperia z oyun bakımından kötü mü .s

comando_legend

comando_legend

Üye
Yükldiğin ve oynadığın oyuna bağlı aslında ben her oyunu kurmuyorum izinlerden dolayı. Benim için gayet iyi yaklaşık 2 gün kullanıyom.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
yani bi bakınca u bile nova 3 ü süper çalıştırıyıor z den böyle şikayetler beni şaşırttı

comando_legend

comando_legend

Üye
yani bi bakınca u bile nova 3 ü süper çalıştırıyıor z den böyle şikayetler beni şaşırttı

Z nin oyunları oynatması konusunda kesinlikle sorunu yok. Her akıllı telefon gibi onun da şarjı çabuk bitiyor

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
herkes z nin oyun performansından sıkıntılı bilmiyorum. Şarj tabi biter yani galaxy ace şarjı 1 saat gidiyor .D

Savciii

Üye
Sony telefonlar diğer cihazlara göre hem daha dayanıklı hem daha hesaplı ve daha çok içerikli oluyorlar..tıpkı mini bilgisayar gibiler..sevmedigim tek yönü erken solma yapıyorlar..harici tüm sonyler tek kelimeyle süperler..bende akışkanlik oldu yıllardir sony kullanıyorum.diğer cihazlar oyuncak gibi geliyor bana

comando_legend

comando_legend

Üye
1.5 ghz dört çekirdek 2 gb ram la neyi kasabilir ki

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Xperia ZL-de oyun kasarr mı?

ozakin70

ozakin70

Üye
Bu yilki Sony gecen seneki htcden daha iyi

taylan08

Üye
yani beyler rahat olun oyunlar için hd çözünürlük opmizasyonları bu sene içinde tamamlanır gibime geliyor ve bundan sonra çıkacak oyunlar hd optimizasyonlu çıkacaktır malüm neredeyse standar gibi birşey olacak hd .güncelleme geldiğinde oyun ve programlarınızi hemen güncelleyin bence

Türe

Türe

Üye
yani beyler rahat olun oyunlar için hd çözünürlük opmizasyonları bu sene içinde tamamlanır gibime geliyor ve bundan sonra çıkacak oyunlar hd optimizasyonlu çıkacaktır malüm neredeyse standar gibi birşey olacak hd .güncelleme geldiğinde oyun ve programlarınızi hemen güncelleyin bence

Kesinlikle güncelleme lazım zaten aksi takdirde işe yaramaz hd ekranlar.

• Beğen
Tepkiler: taylan08

taylan08

Üye
zaten güncelleme gelmezse o kadar güçlü donanımlardaki cihazlarda takılma ve lag sıkıntıları olabilir

• Beğen
Tepkiler: Türe
Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
tasarım olarak sağlamlık olarak 1.sırada Nokıa Lumıa'lar 2.sony'ler ...samsunglar çok hassas arka cebe koydum telefon ikiye bölündü yok böyle kötü malzeme samsungu öven ennleri anlamıyorum windows phone işletim sistemi varken samsung androidler ben en hızlıyım en iyisiyim demesin.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
sony iyidir

Takipçi Satın Al

Üst Alt