Invoke
Üye
Şimdi ki tartışılası olanlar Xperia Z Htc one ve s4.Tamam da bunları geçelim.15 mayıs nokia lumia 928 yayımlanacak.Nokia EOS da öyle.Bakalım ne olucak
Hacı ben gittim baktım 920ye misler gibi çekiyor ama windows'u hiç beğenmedim kutular filan pcden bakınca hoşuma gidiyordu ama elime aldım baktım olmamış bence windows phone, telin tasarımı güzel kendine has bir havası var, renkli renkli filan ama fazla bir özelleştirme imkanın yok. Kutuların rengini değiştir yerini değiştir kutu ekle kutu kaldır. Elimde iphone var şuan çok ciddi söylüyorum. Burda yazarlardı yok ios stabil de androdin çok büyük eksiği bu stabillik diye de androidie kurban olsun ios. Kısmış da kısmış kısmış da kısmış her şey yasak jb yaptım yine rahat değilim.
S4 zaten plastik ve tipsiz bence. LG Optimus Pro, Xperia Z, HTC One arasında düşünülmeli bence. LGde zaten lg işte ne kadar güncelleme verir bilmiyorum ama kamerası Z'ye çok yakın hatta kapışır ama Z daha iyi. Ekranı tüm piyasadan iyi qualcomm 600 adreno 320 onda da var. Bakalım ya 2.3. çeyreğe belki Z+ filan gelir diye ümidediyorum -hayal sadece =P- zaten ben Haziran temmuz gibi alacağım o zaman öyle bir şey duyururlarsa düşünürüm

Bir de şey var ya adamlar qualcomm 600 koyar ama işi bilmiyordur performans veremez. Sony adreno 205le bile akıyordu bence. Belki Z s4pro işlemcisiyle nexus4den iyi olur, bekleyip görmek lazım. Yani aynı işlemci diye aynı performans verecek ya da düşük işlemci diye dağlar kadar fark olacak diye bir şey yok optimizasyon diye bir şey de var. Bence Z her türlü iddialı hele şu videodan sonra:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız