Nokia Tekrar Zarara Döndü!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iPandemonium

iPandemonium

Üye
Değil Lumia,Hülyayı çıkarsa gene boş , Eğer Android yazılımı kendilerine göre geliştirselerdi ,açıkları kapatsalardı Bu şekilde sürseydi piyasaya lumiaları her türlü tutulurdu ,Ama sen android zamanında win8 vuruyorsun piyasaya,win9 çıkacak geri kalacak ,bence daha erkendi,yazık oldu

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
Onceden tlfncularn vitrinlernde hep nokia olurdu simdi samsung var insanlar nokiadan sogutu

enterneoll

enterneoll

Üye
Nokianın akıllı telefon akımını başlattıını iddia edenler var çok komik bu akımı HTC başlattı haberiniz olsun.

MrExpert

MrExpert

Üye
İnsanlar lumia cihazlarını sevdi ancak Bekle bekle nereye kadar... Gerek Yazılım eksikleri Gerekse Uygulamalar ...

phasan

phasan

Üye
Nokıa gelışır inşallah

Türe

Türe

Üye
insanlar nokia sayesinde akıllı telefonlarla tanıştı

bu gün ise nokia battı beter olsun diyenler acaba cebinize kaç kürüş girdi

Yanlışşşş :nono:

İnsanlar Apple sayesinde bugünkü birçok yenilikle tanıştı. Apple olmasa Nokia tekelliğinde sürünüyorduk hala.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sizlere ev ödevi vermek istiyorum. kaç tane wp8 işletim sistemli telefon var kaç tane android işletim sistemli telefon var

araştırın bir bakalım ;)

Türe

Türe

Üye
BelaMonte

BelaMonte

Üye
ben lumia 920 kullanıyorum ama nokia hatalı kardeşim! daha kaç ay sonra verilecek büyük güncellemenin haberini şimdi veriyorlar! yapıcaksan şimdi yapta millet daha fazla alsın böyle giderse satamaz işte! :megafon:

enterneoll

enterneoll

Üye

Wp8' in 1 yıllık old. nu da unutmamak lazım

O WP8 için geçerli önceki WP7-7.5 ve daha eski sürümleride işin içinde yanlız daha önceki daha berbat olan sistemleri unutmamak lazım

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben ödev verdim arkadaş bunu anlamayanlar ödevini yapsın belki bir şeyler öğrenirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt