hard disk tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
hard disk tavsiye
arkadaslar dizustu bilgisayarim hard diski oldu sanirim windows baslatiyor deyip takili kaliyor bende yeni hard disk almaya karar verdim benim pc

ve sizce hangi hard diski almaliyim

bu siteden alacagim sizin tavsiyeniz hangisini alayim simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim.

pc bu hatayi veriyor
ve boyle kaliyor su anda normalde format dvd si ile format atmaya calisiyorum.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
hardıskle alakası olmayablr o sorunun donanımsaldır yada format at

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendigin icin tessekkur ederim format atmayida denedim ama ayni yerde takili kaliyor bazende ekranin sol ust kosede hdd hatasi veriyor

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
bilgisayarın hdd i gormuyor olabilir ama starting windows yazısı çıkiyor diyorsun o zaman pc hddi goruyor ama yukleyemiyor once servıse ver bence. Olmassa yeni hdd alcksın.

• Beğen
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Eğer arkadaşın dediği işe yaramazsa wd ya da seagate al herkesin bildiği,güvenilir markalar onlar :oke:

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarın hdd i gormuyor olabilir ama starting windows yazısı çıkiyor diyorsun o zaman pc hddi goruyor ama yukleyemiyor once servıse ver bence. Olmassa yeni hdd alcksın.
Evet windows baslatiyor deyip kaliyor garantisi bitti o yuzden yeni hdd almayi dusunuyorum

- - - Eklendi - - -

Eğer arkadaşın dediği işe yaramazsa wd ya da seagate al herkesin bildiği,güvenilir markalar onlar :oke:
Tessekkur ederim bende samsung veya toshiba iyidir diye dusunuyordum sizin fikrinize uyacagim.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
aslında windows başlatılıyor dedgne gore hdd de sorun yok. Bence once servise ver boşa para harcama ben 7 yıldır aynı hdd i kullanıyorum.

• Beğen
comando_legend

comando_legend

Üye
İş hdd ye kaldıysa paran da varsa ssd al derim.

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
aslında windows başlatılıyor dedgne gore hdd de sorun yok. Bence once servise ver boşa para harcama ben 7 yıldır aynı hdd i kullanıyorum.

burda servis bir ay beklemem lazim okadar beklemek istemiyorum.arti garantiside bitti.
evet windows baslatiliyor deyip kaliyor yaklasik 20 dk bekledim deyisiklik yok.

- - - Eklendi - - -

İş hdd ye kaldıysa paran da varsa ssd al derim.

hangi marka modeli onerirsiniz.

comando_legend

comando_legend

Üye
hangi marka modeli onerirsiniz.[/QUOTE]

vertex ya da consair force ikisinin de performansı hemen hemen aynı yanlız senin anakartın sata1-2-3 bunların hangisiyse ona göre al

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
hangi marka modeli onerirsiniz.

vertex ya da consair force ikisinin de performansı hemen hemen aynı yanlız senin anakartın sata1-2-3 bunların hangisiyse ona göre al[/QUOTE]

cok tesekkur ederim anakartin sata kaca desdekledigini ogrenemedim bende sata 3 aliyorum [h=1]Samsung SSD Série 840 - MZ-7TD250KW[/h]tavsiyeleriniz ve yardimlariniz icin cok tesekkur ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt