yaren_dede
Üye
widget arama gereci mini [anlatım by yaren_dede]
uygulama:
önemli: yüklemek isteyen arkadaşlar öncelikle cihazınız hackli olmalı ve rompacter yamalarınız aktif olmalı yani gizli dosyalara müdahale edebiliyor olmalısınız [neden ben dosyaları atamıyorum diye sormamanız için bunların olması derekli]
öncelikle altta verdiğim zip içindeki klasörleri xplore yardımıyla c ana dizine atın
sonra "c-private-200159c0-themes" isimli klasörü silip restart yapın telefon açılırken bekleyin ekranlar sıfırlanacak [bu işlemin herhangi bir zararı yoktur ]
ve widget menusunden widgeti seçin...
şimdi widget ev ekranına geldiyse tamamdır, gözükmüyorsa!!! ovi suitten arama gerecini güncelleyin tamamdır.
test için anıl arkadaşıma teşekkürler
not: konuyu daha önce dustojnik arkadaşımız açmıştı ama o konuda flash ile yazılıma gömülmesi gerekiyordu... biz flash atmadan yukleme işlemini gerçekleştireceğiz anlatım bana aittir
önemli: yüklemek isteyen arkadaşlar öncelikle cihazınız hackli olmalı ve rompacter yamalarınız aktif olmalı yani gizli dosyalara müdahale edebiliyor olmalısınız [neden ben dosyaları atamıyorum diye sormamanız için bunların olması derekli]
öncelikle altta verdiğim zip içindeki klasörleri xplore yardımıyla c ana dizine atın
sonra "c-private-200159c0-themes" isimli klasörü silip restart yapın telefon açılırken bekleyin ekranlar sıfırlanacak [bu işlemin herhangi bir zararı yoktur ]
ve widget menusunden widgeti seçin...
şimdi widget ev ekranına geldiyse tamamdır, gözükmüyorsa!!! ovi suitten arama gerecini güncelleyin tamamdır.
bende oldu yapamayanlarda eksik yapıyor demekki
nasıl yaptıgımı soyluyorum oncelikce c ana dizine at dediklerini tek tek attım toplu degil sonra c private 200159cO themes klasorunu siliyoruz ama ondan once widget ekranlarımda hic bir şey bırakmadım kaldırdım bunu bildirimler icinde uygulamıştım sonra restart attım 1 dk bekledim ekranlar fabrika ayarlarına dondu sonra yazılım guncelleden arama gerecini guncelledim bahadır abi oyle demis belki guncellemeden eklenir ve sonuç
test için anıl arkadaşıma teşekkürler

not: konuyu daha önce dustojnik arkadaşımız açmıştı ama o konuda flash ile yazılıma gömülmesi gerekiyordu... biz flash atmadan yukleme işlemini gerçekleştireceğiz anlatım bana aittir

Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
evet geç oldu ama sonunda paylaşabildim