Yav bu uygulamanın çalıştırıldığıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitesiniçökertmişler yuhsite açılmıyo.
Otobüste yanımda oturan kızın elinde lumia 820 sarı var.ankarada 3kişinin elinde lumia gördüm bugüne kadar![]()

Tam arka koltukda yeni binen kızın elindede beyaz 620 gördüm.ahanda 4. kişi oldu
- - - Eklendi - - -
Ahanda arka koltukda yeni binen kızın elindede beyaz 620 gördüm.etti 4 yaşasın
- - - Eklendi - - -
Ahanda arka koltukda yeni binen kızın elindede beyaz 620 gördüm.etti 4 yaşasın

ben balıkesirde tekim herhaldeBen konyada 10-15 kişide gördüm![]()

ben balıkesirde tekim herhalde![]()
820 var bende de. her hafta sonu balıkesire gidip geliyorum nişanlımın yanına. 
2 oldu sagokolosago820 var bende de. her hafta sonu balıkesire gidip geliyorum nişanlımın yanına.
![]()
820li biri denk gelirse sensindir demekki820li biri denk gelirse sensindir demekki

Otobüste yanımda oturan kızın elinde lumia 820 sarı var.ankarada 3kişinin elinde lumia gördüm bugüne kadar![]()
Koca ANKARA'da ?Yav bu uygulamanın çalıştırıldığıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitesiniçökertmişler yuhsite açılmıyo.
Ahaa ben Niğdede yim burada ikinci kişiyi buldum.Bir tane kızda 920 hem de kırmızı...Bir fotoğraf çektirelim anı olsun diyecektim de kotu sonuçları olabilirdi vazgeçtim![]()

820li biri denk gelirse sensindir demekki
kırmızı renk görürsen kesin benim.ben İstanbul da 917277 kişide görmüşümdür iett de ama hepsi de 920 geçen gün taksimde mor 820 li bir punk gördüm saçıyla aynı renkti çok yakışmıştı.

muhtemelen...kırmızı renk görürsen kesin benim.

Bu ara İzmir durgun 2 haftayı geçti görmedim daha yeni birisini![]()

Karşıyakaya gelirsen beni görürsün...![]()
Duramıyorum zaten hem iyi oluyor