PİŞTİ v1.4 Yenilikler !!

Sponsorlu Bağlantılar

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
PİŞTİ v1.4 Yenilikler !!
Merhaba

Pişti'nin ücretli versiyonunun v.1.4 güncellemesi bugün kabul gördü. Sizlerden ricam iyice kontrol etmeniz, varsa hataları, kusurları, yanlış gördüklerinizi ya da eklemek istediklerinizi benimle paylaşmanızdır.

v1.4 Oyuna Ayarlar sayfası eklendi. İçerikleri ise, kullanıcı adı, deste seçimi, arka plan resmi seçimi ve arka plan müziği seçimidir. (Bu sayfa oyuna ilk girdiğinizde otomatik açılacaktır. Oyuna girdikten sonra bir daha gelmeyecek ve siz de bu ayarlara Ayarlar sayfasından erişeceksiniz.)
Ayrıca Application Bar'a ses efektleri ve müzik için ayrı Ses kapatma butonları eklendi.

İyi eğlenceler :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve bulutsuzgece

IVI-Elia

Üye
Çok güzel olmuş başarılar...

• Beğen
Tepkiler: teAtalay
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ellerine sağlık, ekran görüntüleri çok güzel görünüyor.
Şu an telefonun şarjı bitti kapandı. Güncelleme geldiyse de göremiyorum.
Ancak mağazaya düştüyse, telefon açılır açılmaz deneyip izlenimlerimi iletirim :oke:

• Beğen
teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Ellerine sağlık, ekran görüntüleri çok güzel görünüyor.
Şu an telefonun şarjı bitti kapandı. Güncelleme geldiyse de göremiyorum.
Ancak mağazaya düştüyse, telefon açılır açılmaz deneyip izlenimlerimi iletirim :oke:

Teşekkür ederim, bekliyorum :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Başarılarının devamını dilerim Emre kardeşim...

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şimdi güncelleyip denedim, çok güzel olmuş.
Kesinlikle alkışı hakediyor :alkis
Arkaplan müziği olarak Pink Panther'i, zemin olarak tahta masayı ve kart deseni olarak da en alttakini ayarladım.
Çok hoş duruyor :)

Bu arada bir dahaki güncellemede mağazada oyunun adını Pişti olarak değiştirirseniz daha iyi olur sanki. (Türkçe olanları-ücretli & ücretsiz). Hem Türkçe olanları ayırt etmek daha kolay olur, hem de ilk kez araştıran Türk kullanıcılar arama yaparken daha rahat bulur.

• Beğen
teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi güncelleyip denedim, çok güzel olmuş.
Kesinlikle alkışı hakediyor :alkis
Arkaplan müziği olarak Pink Panther'i, zemin olarak tahta masayı ve kart deseni olarak da en alttakini ayarladım.
Çok hoş duruyor :)

Bu arada bir dahaki güncellemede mağazada oyunun adını Pişti olarak değiştirirseniz daha iyi olur sanki. (Türkçe olanları-ücretli & ücretsiz). Hem Türkçe olanları ayırt etmek daha kolay olur, hem de ilk kez araştıran Türk kullanıcılar arama yaparken daha rahat bulur.

Beğendiğinize sevindim :) Pişti ismini 2 güncellemedir değiştirmeyi unutuyorum :S İnşallah bu sefer unutmam.

Takipçi Satın Al

Üst Alt