Countdown+++ Windows Phone'da! (ÜCRETSİZ)

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Countdown+++ Windows Phone'da! (ÜCRETSİZ)
Geri Sayım Bitti !

Windows Phone artık kendini geliştiriyor ve geliştiricilerin dikkatini de yavaş yavaş çekmeye başlıyor.Her geçen gün büyük isimlerin mağaza'da uygulamalarını görmeye başlıyoruz.

Bunlara son eklenen ise iOS'un renkli arayüzüyle en sevilen araçlarından biri olan Countdown+++ uygulaması.Bu uygulama iOS platformunda 4500'den fazla değerlendirme aldı ve en iyi 50 aracın içinde yerini aldı.Bu sayede iOS kullanıcılar artık Windows Phone'da da kendi beğendikleri uygulamayı görebilecekler.

Countdown+++ uygulaması mağazamızda Countdown olarak adlandırıldı ve geliştiricisi Thomas Tsopanakis tasarımını aynı tuttu ancak Modern/Metro arayüzüne sadık kalarak.

Bu uygulama sizin belirlediğiniz önemli günleri/zamanları ayarlamanıza imkan tanıyor ve o gün yaklaştıkça geri sayımını yaparak sizi bilgilendiriyor.En güzel ve ekstra özelliği ise Canlı kutucuk olarak ana ekrana sabitleyebiliyoruz.(Henüz büyük kutucuk aktif olmasa da)
Bu özel günleri e-posta yada sosyal ağlar üzerinden arkadaşlarımızla da paylaşabiliyoruz.

Ve işte en çok sevilen özelliği.Tamamen ÜCRETSİZ VE REKLAMSIZ!

Bu uygulamayı Windows Phone'unuzda kolaylıkla kullanabilirsiniz.Hatta özellikle öneriyoruz.

Uygulamaya ulaşabilirsiniz(ÜCRETSİZ)

• Beğen
Tepkiler: nanotex, n000k ve Web Designer

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bir nevi hatırlatıcı galiba bilgi için teşekkürler

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Teşekkürler.Hemen deniyorum

Web Designer

Web Designer

Üye
Haber için Teşekkürler :good:Bence çok güzel bir uygulama benim gibi unutkanlar için :)

IVI-Elia

Üye
evet babamın iphone 5 inde var.evde ios cihazı var ama o iğren arayüzü en fazla 15 dakika incelemişimdir.Sadece Subway surfers oynamak için kıllanıyorum

- - - Eklendi - - -

haber için :tşk:

n000k

n000k

Üye
teşekkürler :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: Arda.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konu ve bilgiler için teşekkürler kardeşim. :oke:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
alical33

alical33

Üye
teşekkürler hemen indirelim :)

komando04

komando04

Üye
teşekkürler kardeşim

bozokluht

bozokluht

Üye
:tşk: Abi Uygulama güzele benziyor

ÖEY

ÖEY

Üye
Uygulama bilgisi için teşekkürler:oke: Daha önce hiç duymamıştım ama işe yarayacak bir uygulama indirip deniyorum hemen :)

Üst Alt