Symbian Kategorilerindeki Genel Düzenleme Hakkında Bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Bu nedir arkadas ya isletim sistemlerinden bi haber durumdasiniz

aaeerr

aaeerr

Üye
Biz Symbian severler hiç memnun değiliz bu durumdan. Resmen alın ve susun demişsiniz. Maxicep şuan bu konumdaysa Symbian sayesindedir. Ve kimsenin Symbian'ı böyle yapmaya hakkı yok. Bir çok üye üyeliğinin silinmesini istiyor. Neden bizleri memnun etmek yerine mutsuz ediyorsunuz ? Biz varız diye bu forum var unutmayın bunu. Symbian hala ayakta ve 2016 ya kadarda ayakta duracak. İstediğiniz kadar küçültün hatta yok edin. Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Lütfen bizide dikkate alın.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
keys1903

keys1903

Üye
kısaca symbian artık bitti anasayfada göze batmasın diye sonuna kadar küçülttük.

nasıl bir saçmalıktır bu ya farklı sürümleri var diye dev bir bölüm minnacık bırakılır mı nasıl bir rezalettir bu? Androidin bölümleri anasayfada, wp bölümleri ana sayfada, iphone bölümleri ana sayfada. Bir allahın kulunun uğramadığı bada bölümleri anasayfada, forumun en çok ziyaret edilen bölümlerinden olan symbian bölümleri hepten alt forum yapılmış.

tebrik ettim böyle devam edin.

- - - Eklendi - - -

modifikasyon bölümlerini unutmuşsunuz çok sırıtıyor aşağıda. Hazır başlamışken onları da bir alt forum yapın.

+1 aynen

• Beğen

dmatias

Üye
hiçbiri yokken symbian vardı

• Beğen
dejavu178

dejavu178

Üye
Her zaman olduğu gibi tek kaydırma ile symbian ^3 bölümüne indim fakat symbian ^3 bölümünde yeller esiyodu. Bir an silindi sandım, symbianın ömrü doldu başlıklı konular kafamda canlandı. Çok kötü oldu bu.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve achambo
catdog136

catdog136

Üye
Yakında symbian bölümüyle birlikte, symbian kullanan üyeleride kovalarlar tam olur..

• Beğen
umitgul18

umitgul18

Üye
Bir düşündüm de bu yapılan tarlayı sürüp hasatı alıp tarlayı yakmak gibi birşey.

• Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bunları adminler görmüyorlar mı neden cevap yazmıyorlar

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye
hayır okuyorlar, hepsini gördüler. en son birisi gelip tartışmadan son mesajı atıp konuyu kapayacak. bakalım hangisi olacak?

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
hayır okuyorlar, hepsini gördüler. en son birisi gelip tartışmadan son mesajı atıp konuyu kapayacak. bakalım hangisi olacak?

ewet öle olacak konuyu kitlicek üst konu yapcak :ehe

- - - Eklendi - - -

Ben Naptım Biliyormusunuz girecegim yerleri yer ilime ekledim kısayoldan oraya tıklıyom :ehe

• Beğen
achambo

achambo

Üye

- - - Eklendi - - -

Ben Naptım Biliyormusunuz girecegim yerleri yer ilime ekledim kısayoldan oraya tıklıyom :ehe

benim operanın ana sayfayı o halde düşünemiyorum:D
zaten 8 tane yer imi var +5 eklenir 13 olur hiç olmadı bu:angry:

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
pRime.

pRime.

Üye

- - - Eklendi - - -

o seçenek var ama mobilden onu yapmak istemiyorum ben. ayrıca çifte standart uygulanıyor şu anda. diğer sistemlerin bütün bölümleri dev puntoyla anasayfadayken symbian'ın özellikle de s60v5 ve s^3 tüm bölümleri niye arkalarda gizleniyor buna hiçbir boyuttaki varlığım anlam veremiyor.

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
o seçenek var ama mobilden onu yapmak istemiyorum ben. ayrıca çifte standart uygulanıyor şu anda. diğer sistemlerin bütün bölümleri dev puntoyla anasayfadayken symbian'ın özellikle de s60v5 ve s^3 tüm bölümleri niye arkalarda gizleniyor buna hiçbir boyuttaki varlığım anlam veremiyor.

:hmmm ...

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Eski hali daha iyiydi.Bu halini beğenmedim.Eski hale dönmesini isteyenlere +1.

• Beğen
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Symbian'ın bir yere kaçtığı yok arkadaşlar. Sizler biraz fanatikçe yaklaşıyorsunuz bu olaya. Bende bir Symbian kullanıcısıyım ve yapılan değişikliği gayet normal karşılıyorum. Bizler burada sadece Symbian kullanıcılarına değil, tüm işletim sistemine sahip telefon kullanıcılarına yönelik hizmet veriyoruz. Aksi olsa bu marka Symbiancep.com olurdu.

2004 yılında kurulan bir cep telefonu sitesinin hangi işletim sistemiyle yücelmesini bekliyordunuz ki ? S40, S60, S60V3, V5 ve S^3 işletim sistemleri uzun yıllarca bizlerin kahrını çekti ve artık görevlerini tamamladılar. Teknoloji sitesinin teknolojiye ayak uydurmaması gerektiğini savunuyorsunuz. Bizler Symbian'ı daha ne kadar baş tacı edebiliriz ki. Kaldı ki Symbian bölümleri halen eski yerinde duruyor. Sadece forum anasayfasındaki bazı yenilemeler çerçevesinde, sayfada kapladığı yer daraltıldı. Bunu sizlere karşı yapılmış bir hakaret olarak algılamanıza anlam veremiyorum.

Yorumlar içerisinde hakaret boyutuna varan sözler sarf eden arkadaşlarımız var. Eleştirilerinizin dozuna dikkat etmenizi öneririm. Son olarak üyeliğinin silinmesini isteyenler kontrol panelinden kendilerini yasaklayabilirler. Buradan

Keyifli forumlar.

goktas19

goktas19

Üye
hikmet366

hikmet366

Üye
Mecbur Böyle Devam Beyler. :hmmm

Süleyman

Süleyman

Üye
işte bahsettiğim gibi kendilerini haklı çıkaran bir açıklama geldi. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve pRime.

Üst Alt