Symbian'ın bir yere kaçtığı yok arkadaşlar. Sizler biraz fanatikçe yaklaşıyorsunuz bu olaya. Bende bir Symbian kullanıcısıyım ve yapılan değişikliği gayet normal karşılıyorum. Bizler burada sadece Symbian kullanıcılarına değil, tüm işletim sistemine sahip telefon kullanıcılarına yönelik hizmet veriyoruz. Aksi olsa bu marka Symbiancep.com olurdu.
2004 yılında kurulan bir cep telefonu sitesinin hangi işletim sistemiyle yücelmesini bekliyordunuz ki ? S40, S60, S60V3, V5 ve S^3 işletim sistemleri uzun yıllarca bizlerin kahrını çekti ve artık görevlerini tamamladılar. Teknoloji sitesinin teknolojiye ayak uydurmaması gerektiğini savunuyorsunuz. Bizler Symbian'ı daha ne kadar baş tacı edebiliriz ki. Kaldı ki Symbian bölümleri halen eski yerinde duruyor. Sadece forum anasayfasındaki bazı yenilemeler çerçevesinde, sayfada kapladığı yer daraltıldı. Bunu sizlere karşı yapılmış bir hakaret olarak algılamanıza anlam veremiyorum.
Yorumlar içerisinde hakaret boyutuna varan sözler sarf eden arkadaşlarımız var. Eleştirilerinizin dozuna dikkat etmenizi öneririm. Son olarak üyeliğinin silinmesini isteyenler kontrol panelinden kendilerini yasaklayabilirler. Buradan
Keyifli forumlar.