Lumia 820 içinde aynı yöntemle format atabilirmiyiz? (ses kısma+power) Birde bu şekilde format atmak ile menüden Telefonunuzu sıfırlayın yaparak formatlamak arasında ne gibi farklar var yada fark varmı?
Özgür'ünde dediği gibi bu ve benzeri sıkıntılarda soft reset genellikle çözüm oluyor. Bu reset türü telefon verilerinde herhangi bir değişiklik yapmaz.Gökçen'in de dediği gibi nadiren de olsa, bazen bu tip şeyler olabiliyor.
Genellikle ses kısma+güç tuşu kombinasyonu çözüm oluyor.![]()
yokmu bi cvp arkadaslar soruma ?Ya arkadaşlar kapasite kontrol guncellemesı geldı fakat çalıştırıyorum bi tık yok bu programda sabaha kadar çalıştı ama nafile öyle gereksiz dosyaları falan da silmiyor.programın işe yaradıgını söyleyen var mı ?
yokmu bi cvp arkadaslar soruma ?

yokmu bi cvp arkadaslar soruma ?
arkadaşlar lumia 620 de sorunlarla karşılaşanınız oldu mu 820 de çok sorunu olan arkadaş görebiliyorum
Bir de 1 gb dosya indireceğinizde ne kadar sürüyor
lumia920 de rehber bölümünde haber kaynağı var twit facebok gibi yerlerden haberler geliyor işte ufak resimler filan, bu sürekli güncelleme halinde olduğundan telefonun hafızasını dpoldurmaz değilmi ufak resimler ve yazılarla v.b ?

Dosya indirme hızı internet servis sağlayacınızdan aldığınız pakete bağlıdır.
Nokia Lumia PR 2.0 güncellemesi ile gelecek yeni bir özellik...
Ekrana çift tıklama ile tuş kilidinin açılması ve ekranda herzaman görünen saat...
[video=youtube;6TZhKxYyTqw]http://www.youtube.com/watch?v=6TZhKxYyTqw&feature=player_embedded[/video]
İşin garibi ilk sıfırlama sonucu çark kısmında takılan cihazı ilk kurulumunu yaptıktan sonra hemen bir daha sıfırladım bu sefer takılmadan 7-8 dakika içinde sıfırlamayı yaptı hiç takılmadı çark kısmında. Bu arada her iki sıfırlamada da daha önce yedeğini aldığı uygulama listesi ve ayarları falan yükleyeyim mi demedi? Ayrıca hotmail hesabını internete bağlanamadığı için cihaz sonradan kurdum. Neyse sonuçta bu sıfırlama olayını kapasite kontrol çalışmadığı için yapmıştım ve sıfırlama sonrası kapasite kontrol menüden silindi. Sistem güncellemelerini baştan tek tek yaptıktan sonra geri geldi ve düzgün bir şekilde de çalışıyor. Yani kapasite kontrol de sorun yaşayanlara söylüyorum şu an için tek çözüm cihazı sıfırlayıp sistem güncellemelerini yeniden yapmak

Arkadaşlar, dün 6-7 saat civarı süren uğraşlarım sonucunda sıfırlama yapabildim. Klasik olarak çarklar döne döne bir hal oldu. Sonra bildiğim tüm tuş kombinasyonlarını denedim, en sonunda sıfırlayıp açabildim cihazı. Az daha servislik olacaktıİşin garibi ilk sıfırlama sonucu çark kısmında takılan cihazı ilk kurulumunu yaptıktan sonra hemen bir daha sıfırladım bu sefer takılmadan 7-8 dakika içinde sıfırlamayı yaptı hiç takılmadı çark kısmında. Bu arada her iki sıfırlamada da daha önce yedeğini aldığı uygulama listesi ve ayarları falan yükleyeyim mi demedi? Ayrıca hotmail hesabını internete bağlanamadığı için cihaz sonradan kurdum. Neyse sonuçta bu sıfırlama olayını kapasite kontrol çalışmadığı için yapmıştım ve sıfırlama sonrası kapasite kontrol menüden silindi. Sistem güncellemelerini baştan tek tek yaptıktan sonra geri geldi ve düzgün bir şekilde de çalışıyor. Yani kapasite kontrol de sorun yaşayanlara söylüyorum şu an için tek çözüm cihazı sıfırlayıp sistem güncellemelerini yeniden yapmak
Bir de cihaz sıfırlanırken, hotmaildeki kişilerimin büyük kısmını pc'den girip sildim ve gmailden rehberi çektim. Ondan sonrada eksik aldığı numaraları falan hepsini kendim manuel kayıt ettim. Ama sıfırlama sonrası kurulumdan sonra ilk kurduğum hesap olan bu hotmail hesabından rehberi eksik çekti cihaz. Yani gmailden gelen numaraları kişileri görmedi. Ben de mecbur gmaili kurdum ve her ikisinide seçtim filtrede. Bir şey fark ettim, outlook.com dan kişilere girip gmailden rehberi çektiğinizde eğer gmaildeki kişinizde 2 tane numara varsa ve her iki numarada "cep telefonu" olarak kayıtlıysa sadece ilk numarayı alıyor. Fakat numaralar misal "cep telefonu+iş" gibisinden farklı isimlerle kayıtlıysa gmailde, hepsini sorunsuz alıyor hotmail. Gerçi cihaza kurulum yaptıktan sonra söylediğim gibi sadece orijinal hotmail kişileri gözüküyor, gmailden gelenler gözükmüyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Bilen varsa süper olur![]()