Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
ustacım bu muazzam cfw çıkış tarihi ne zaman? sabredemiyoruz :) :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ustacım bu muazzam cfw çıkış tarihi ne zaman? sabredemiyoruz :) :)

:)

Est. ne muazzami kardesim, soyleme boyle seyler. Cfw hazir fakat ben sifirdan yeni bir tane ile ugrasiyorum. Ikisini karsilastirip oyle sunmayi dusunuyorum (vaktim olursa)

Bitiremez ve bunalirsam hazir olani bu aralar yukler ve paylasirim.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi emeklerin bunu muazzam hale getiriyo.gerçekten böyle uğraşman helal dedirtiyor.baksana bide 2 tane yapıp karşılaştırıyorsun kim yapar bunu :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abi emeklerin bunu muazzam hale getiriyo.gerçekten böyle uğraşman helal dedirtiyor.baksana bide 2 tane yapıp karşılaştırıyorsun kim yapar bunu :)

:)

Hak yememek lazim, kimin nasil ve ne sekilde ugrastigini bilemem fakat ben kendi ugrastigimi bilirim :D

insallah beklediginize biraz olsun degecek :D

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa
Pringles

Pringles

Üye
Abi çıkış tarihi belli mi ?

vahdetkaraman

Üye
indiremiyoruz

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Çooook Teşekkürler

Pringles

Pringles

Üye
Çook teşekkürler abi :oke:

anilakbay

Üye
Çok teşekkürler.. Yalnız bir şey sorucam bu batarya göstergesi ve klavyenin normal fp2 deki haline dönmesini nasıl sağlayabilirim acaba? Bunlar önceki sürümde sorun çıkartmıştı bende. Mesela skype, molome gibi uygulamalara girerken klavye açılmıyordu. Batarya göstergesi sürekli boş görünüyordu. Acaba düzeldi mi bunlar?

akondd

akondd

Üye
teşekkürler

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler.. Yalnız bir şey sorucam bu batarya göstergesi ve klavyenin normal fp2 deki haline dönmesini nasıl sağlayabilirim acaba? Bunlar önceki sürümde sorun çıkartmıştı bende. Mesela skype, molome gibi uygulamalara girerken klavye açılmıyordu. Batarya göstergesi sürekli boş görünüyordu. Acaba düzeldi mi bunlar?

oncelikle rica ederim. umarim en az sorunla kullanabilirsin.

Gelelim sorularina;

batarya gostergesinde (avkon2) bir sorun yasamadim. Senin icinde uygunsa bahsettigin uygulamalarla klavyeyi deneyip geri donus yaparsan sevinirim. Eger problem yasarsan burada belirtirsin ve caresine bakariz :oke:

- - - Eklendi - - -

Rica ederim, geri donuslerinizi bekliyorum :oke:

anilakbay

Üye

Gelelim sorularina;

batarya gostergesinde (avkon2) bir sorun yasamadim. Senin icinde uygunsa bahsettigin uygulamalarla klavyeyi deneyip geri donus yaparsan sevinirim. Eger problem yasarsan burada belirtirsin ve caresine bakariz :oke:

- - - Eklendi - - -

Batarya göstergesi sorunu kaybolmuş. Ama malesef klavye skype da ve molome de açılmıyor. Bu uygulamalar güncellenmediğinden mi kaynaklanıyor anlamadım. Onun dışında herşey güzel çalışıyor. Yalnız bir de menü stil değiştrimeyi bir türlü yapamadım. O nasıl olucak acaba? Bunlar dışında şuan bende hiç bir sorun yok aksine çok daha hızlı çalışıyor sistem. Tekrar teşekkürler :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Gelelim sorularina;

- - - Eklendi - - -

Batarya göstergesi sorunu kaybolmuş. Ama malesef klavye skype da ve molome de açılmıyor. Bu uygulamalar güncellenmediğinden mi kaynaklanıyor anlamadım. Onun dışında herşey güzel çalışıyor. Yalnız bir de menü stil değiştrimeyi bir türlü yapamadım. O nasıl olucak acaba? Bunlar dışında şuan bende hiç bir sorun yok aksine çok daha hızlı çalışıyor sistem. Tekrar teşekkürler :)

Rica ederim.

Klavyeyi OFW de kullanabiliyorsan ROFS2 icinden "qmltouchinput.dll" silerek flashlarsan orjinal klavyeni kullanabilirsin.

Menu duzenini kullanabilmek icin;

Menumatic > Menu-Cpumatic > ok(tamam)> Cpumatic > Cancel(iptal)> Change Menu Style> ok(tamam) dersen menu tiplerini goreceksin.

Biraz karisik gibi gorunuyor olabilir fakat sistem basit isliyor, ok(tamam) / cancel(iptal) tuslari ile fonksiyon secimlerini yapiyorsun. Ingilizce olmasinin sebebi komutlari duzenlerken ingilizce ile yaptigim. Sizler icin bir ara vaktim olursa Turkce cevirisini vermeye calisacagim.
- - - Eklendi - - -

Bu arada menu duzenini 4*5 ile kullanirken bazi uygulamalarin ikonlari hala tam desteklenemiyor. Bununla ilgili olarak fazla alternatif yok.

Bu modu sisteme koymamin sebebi kullanmak isteyen arkadaslarimiz icindi. Tam anlamiyla problemsiz calisan bir menurenderer.dll modunu bende bekliyorum ;)

vahdetkaraman

Üye
bunu yükledim ellerine sağlık teşekkürler
şimdi telefona yeni programlar yüklemek istiyorum ama kabul etmiyor bunun nedeni nedir mesela abc recorder kabul etmiyor

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bunu yükledim ellerine sağlık teşekkürler
şimdi telefona yeni programlar yüklemek istiyorum ama kabul etmiyor bunun nedeni nedir mesela abc recorder kabul etmiyor

Bende bir sorun yok. Herhangi bir uygulamayi kurabiliyorum. Farkli bir kac uygulamayi kurmayi dene (signed-unsigned)

Üst Alt