oncelikle rica ederim. umarim en az sorunla kullanabilirsin.
Gelelim sorularina;
batarya gostergesinde (avkon2) bir sorun yasamadim. Senin icinde uygunsa bahsettigin uygulamalarla klavyeyi deneyip geri donus yaparsan sevinirim. Eger problem yasarsan burada belirtirsin ve caresine bakariz 
- - - Eklendi - - -
Batarya göstergesi sorunu kaybolmuş. Ama malesef klavye skype da ve molome de açılmıyor. Bu uygulamalar güncellenmediğinden mi kaynaklanıyor anlamadım. Onun dışında herşey güzel çalışıyor. Yalnız bir de menü stil değiştrimeyi bir türlü yapamadım. O nasıl olucak acaba? Bunlar dışında şuan bende hiç bir sorun yok aksine çok daha hızlı çalışıyor sistem. Tekrar teşekkürler
Rica ederim.
Klavyeyi OFW de kullanabiliyorsan ROFS2 icinden "qmltouchinput.dll" silerek flashlarsan orjinal klavyeni kullanabilirsin.
Menu duzenini kullanabilmek icin;
Menumatic > Menu-Cpumatic > ok(tamam)> Cpumatic > Cancel(iptal)> Change Menu Style> ok(tamam) dersen menu tiplerini goreceksin.
Biraz karisik gibi gorunuyor olabilir fakat sistem basit isliyor, ok(tamam) / cancel(iptal) tuslari ile fonksiyon secimlerini yapiyorsun. Ingilizce olmasinin sebebi komutlari duzenlerken ingilizce ile yaptigim. Sizler icin bir ara vaktim olursa Turkce cevirisini vermeye calisacagim.