Nokia Shangai'deki en büyük magazasını kapatıyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Shangai'deki en büyük magazasını kapatıyor

Son dönemde Windows Phone8 işletim sistemli Lumia serisi akıllı telefonlarıyla yüzü gülen Nokia yapısal gelişim ve degişimlerine de devam ediyor.

2007 yılında açılan ve en büyük Nokia magazası ünvanını halen elinde buluduran Shangai Nokia magazası kapatılıyor. Nokia konuyla ilgili olarak "operasyonel faaliyetlerde daha hızlı ve etkin bir yönetim anlayışı yansıtabilmek için perakende satış magazalarını kapatarak online satışa ve operatör anlaşmalarına agırlık vericegiz" şeklinde bir acıklama yaptı.

Umarız kısa zamanda Nokia ülkemizde de online satış imkanlarını bizlere sunar.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Haber için teşekkürler abi eline sağlık :)

PureFood

PureFood

Üye
Masraftan kısma amaçlı olabilir.. Mağaza kapatmak demek, elektrikten,personelden,diğer giderlerden kısmak demektir.. Küçülmeye devam ediyor Nokia, bu kesin. Umuyorum ki 2013 yılı Nokia'nın yılı olur, sağlam ve eski halinde başlar 2014'e.

nanotex

nanotex

Üye
Bence kötü olmuş kapanması :/

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bir an için Türkiye'de operatör anlaşmaları ile satış yaptığını düşündüm de! Düşünmesem daha mı iyiydi :hmmm :(

Murat Alper

Murat Alper

Üye
haber için :tşk: keşke kapanmasıymış üzüldüm :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence İtalya ve Rusya'daki model daha güzel. Online Nstore'lar var ve fiyatlar daha uygun oluyor.

NUD

NUD

Üye
Bence firma mağazası firmanın reklamı gibidir

komando04

komando04

Üye
teşekkürler abi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Türkiye'de online mağaza'ya evet ama operatör satışına hayır.

alical33

alical33

Üye
tr ye de yakın zamanda bir online mağaza açılır umarım

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bu haberleri duymayalı uzun zaman olduydu tekrardan görmek üzüyor insanı şahsen ben sadece Nokıa telefon kullanmıyorum ben Nokıa hastasıyım :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu haberleri duymayalı uzun zaman olduydu tekrardan görmek üzüyor insanı şahsen ben sadece Nokıa telefon kullanmıyorum ben Nokıa hastasıyım :(

bunlar dogal şeyler uzulecek bir durum yok. Her şirket yapilanmasinda degişiklige gidebilir. Ki bence bu hamle dogru bir hamledir. Burada kar zarar ilişkisinden cok bu operasyonlarin şirket icinde oluşturdugu yonetimsel yuk ve dolayisiyla oluşturdugu hantallik duşunulur.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

bunlar dogal şeyler uzulecek bir durum yok. Her şirket yapilanmasinda degişiklige gidebilir. Ki bence bu hamle dogru bir hamledir. Burada kar zarar ilişkisinden cok bu operasyonlarin şirket icinde oluşturdugu yonetimsel yuk ve dolayisiyla oluşturdugu hantallik duşunulur.

Ama kapatmasındaki bir mantıkda şirketin kar-zarar oranlarında azda olsa zarar ettiğine işarettir çünkü biliyoruz ki nokia son zamanda hiç iyi değil bu konuda kapattı bir sürü mağazasını fabrikasını :/

- - - Eklendi - - -

Ama tabi ali kemal abi sende haklısın yani şirketlerin sağı solu belli olmaz :)