Nokia lumia920 talebine yetişemiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
herhangi bir akilli telefon ekrani ustune duşerse ekrani %90 kirilir. Basit bir mantik yurutelim cizilmeye dayanikli bir malzeme darbeye dayanikli degildir.

Dostum benim n8 i kac sefer ekranın uzerine dusurdum ; hatta bir seferinde zemini sivri olan bir yere dusurdum , ekranında cizilme bile olmadı ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dostum benim n8 i kac sefer ekranın uzerine dusurdum ; hatta bir seferinde zemini sivri olan bir yere dusurdum , ekranında cizilme bile olmadı ;)

bir akilli telefonu elime aldigimda ilk baktigim yer ekranin kasayla birleştigi noktadir. N8'e dikkatli bakin ekranin kasayla birleştigi noktada siyab ince bir bant vardir ekran yuzeyinden yuksektedir o bant. İşte n8'in ekranini o bantin verdigi esneklik koruyor. Lumia920'de de var aynisi fakat daha ince ve ekran cami bombeli oldugu icin ilk darbeyi cam aliyor.

Kerim.336

Üye
Su lumia yi en yakin zamanda bi denemem lazim.bakalim agir mi ve zor mu tutuluyor:hmmm

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye

bir akilli telefonu elime aldigimda ilk baktigim yer ekranin kasayla birleştigi noktadir. N8'e dikkatli bakin ekranin kasayla birleştigi noktada siyab ince bir bant vardir ekran yuzeyinden yuksektedir o bant. İşte n8'in ekranini o bantin verdigi esneklik koruyor. Lumia920'de de var aynisi fakat daha ince ve ekran cami bombeli oldugu icin ilk darbeyi cam aliyor.

Hmm.

- - - Eklendi - - -

Su lumia yi en yakin zamanda bi denemem lazim.bakalim agir mi ve zor mu tutuluyor:hmmm

Benimde.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

elde duruşu harika bir his veriyor. Guven veriyor cihaz. Ve cok ergonomik. Ergonominin avantajiyla agirligi hissedilmiyor bile.

gkcll

gkcll

Üye
Saglamlık ? Sizi wp bolumune alalım ; orda bir arkadasın havalanında elinden dusurup camını kırdıgından bahsediliyor bir inceleyin isterseniz....

öyle mi sen samsung galaxy s3 e şikayet yağıyor diye googlede arstsana ekran kırılmada bir numara yı gör

Placebo-

Placebo-

Üye

Ekran buyuklugu sebebi ve basinci kaldiramayisi

Tamam işte aynı şey Lumia'da da geçerli. Onun için dikkatli davranmak şart. (Lafım sana değil Süleyman yanlış anlaşılmasın.)

Türe

Türe

Üye

Tamam işte aynı şey Lumia'da da geçerli. Onun için dikkatli davranmak şart. (Lafım sana değil Süleyman yanlış anlaşılmasın.)

Yok niye yanlis anliyim abla :good: Valla bu konuda lumia nin ustune ben de cihaz tanimam. Bugun izledigim videoda adam cihazi 10 metre yuksege firlatiyo ekranda cizik dahi olmuyor :oha:

Placebo-

Placebo-

Üye
O videolara bende inandım ama dun bir arkadaş cihazını hava alanında ekran ustu düşürmüş. Paramparça olmuş ekran ya. Pamuktan kılıf yapmak lazım 4.5 inc'ten büyük telefonlara. :D

Türe

Türe

Üye
Yazik ya parasi oldu puff :D :islik

Placebo-

Placebo-

Üye
Aynen. 650 Tl masraf çıkarmışlar birde. :D

Türe

Türe

Üye
Yok artik :oha:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çok kötü olmuş içim acıdı be :stres:

anisti

anisti

Üye
ucuz mu fiyatı bu kadar siparişlere yetişemiyorlarmış

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
O videolara bende inandım ama dun bir arkadaş cihazını hava alanında ekran ustu düşürmüş. Paramparça olmuş ekran ya. Pamuktan kılıf yapmak lazım 4.5 inc'ten büyük telefonlara. :D
Yazık olmuş be...:(

MaxicepManyagı

Üye
geç kaldı ama tam yerinde yapıştırdı acaba androit nolcak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...