Turkcellin 2 kat hızlı interneti

Sponsorlu Bağlantılar

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Turkcellin 2 kat hızlı interneti
Hacılar bizim ülkeye lte filan mı geldi ne zaman telefon reklamı yapsalar 2 kat hızlı diyolar?

phasan

phasan

Üye
MrExpert

MrExpert

Üye
Sana söyle söyliyim Benim 1 avea 1 tanede yeni aldığım turkcell hattım var Speedtest uygulamasını biliyorsundur onla test Yapayım dedim hangisi daha hızlı diye Aynı yerde Avea 2.37 mbits e Anca çıktı Turkcell i taktım Aynı testi yaptım 6.85 mbits e kadar çıktı Ve bir çok yerde denedim... Bundan yola çıkarsak 2 kattan bile daha hızlı diğerine göre Velhasıl Turkcell pahalı ama Avea dan daha iyi olduğu kesin. ;)

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Sana söyle söyliyim Benim 1 avea 1 tanede yeni aldığım turkcell hattım var Speedtest uygulamasını biliyorsundur onla test Yapayım dedim hangisi daha hızlı diye Aynı yerde Avea 2.37 mbits e Anca çıktı Turkcell i taktım Aynı testi yaptım 6.85 mbits e kadar çıktı Ve bir çok yerde denedim... Bundan yola çıkarsak 2 kattan bile daha hızlı diğerine göre Velhasıl Turkcell pahalı ama Avea dan daha iyi olduğu kesin. ;)
Anakarada vodafone ortak kota olmadan 12 mbit simdi xperiaz alsak 24 mu olucak

MrExpert

MrExpert

Üye
Anakarada vodafone ortak kota olmadan 12 mbit simdi xperiaz alsak 24 mu olucak

Vodafone' u bilemem ben sadece avea ve turkcell kıyaslaması yaptım Turkcell in hızı avea nın 2-3 katı gibi birşey...

Vodafone sadece 1 hafta kullanmıştım ...

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:hmmm

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Vodafone kullanıyorum 14mbps down 6mbps up alıyorum :)

Uruloki

Uruloki

Üye
biraz uzun ama adam güzel anlatmış ve tam olarak kapak yapmış ki ortalama alınınca hepsinin hızlarında fark yok ki en yüksek hızı vodafone da görebilmiş millet 30mbit ile

[video=youtube;BJkfQEJg7UI]http://www.youtube.com/watch?v=BJkfQEJg7UI[/video]

messevim

messevim

Üye
Vodafone de sınıra yetiştiğin de iinternete girmek bir çin işkencesi gibi..

PriZm

PriZm

Üye
Vodafone 250 mb cepnet kotayı aşmadığım zaman max 11 mb download 350 kb upload gördüm.

aleranol

aleranol

Üye
ben şu an cepnetle kotayi aştım. yaklaşık 16kbps indirme hızım var. mutluyum.

- - - Eklendi - - -

birde download blazer pro ile veya torrent ile telden dosya indirmeyi deneyin. resmen speedtest için hızı artırıyor adamlar

fk555897

fk555897

Üye
2 kat hızlı interneti Turkcell görüyor ama sadece biz göremiyoruz sanırım.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Soz konusu cift tasiyicili internetse eger her telefon desteklemiyor sanirim. Ama normalde de turkcell hizli zaten

fk555897

fk555897

Üye
iPhone 5 desteklemiyor mu?

phasan

phasan

Üye
İphone 4 desteklıyor mu

mcnpl4

mcnpl4

Üye
5 destlekliyor ama 4 desteklemiyor. Galaxy s3 de desteklemiyormus malesef

Uruloki

Uruloki

Üye
ya turkcell sıkıyor çift taşıyıcı diye önceki sayfada video var vodafone u geçemiyor en yüksek ve ortalamada resmen sallıyorlar

- - - Eklendi - - -

Aynen 500mb hız ama kota var işte

valla bu ay 384 mb yaptım yani 17sine kadar ne olur bilemem ama fazla artmaz ki bu 384ün 153ü hotspot net yoktu bi ara ondan böyle oldu yoksa 500mb yi geçemem ayrıca 500mb den sonra nete giremiyorsun

Takipçi Satın Al

Üst Alt