Turkcellin 2 kat hızlı interneti

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
biraz uzun ama adam güzel anlatmış ve tam olarak kapak yapmış ki ortalama alınınca hepsinin hızlarında fark yok ki en yüksek hızı vodafone da görebilmiş millet 30mbit ile

[video=youtube;BJkfQEJg7UI]http://www.youtube.com/watch?v=BJkfQEJg7UI[/video]

GarageBand videosunda 65 mb/s gördü adam lte ile. Ben avea ile test yapıyorum anca 25 kb :ah

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Turkcellde gördüğüm en yüksek hız bu. Tabi telefonun destekleklediği en yüksek hız mobil veri ile 7.6 mbps wifi ile 14.4 mbps. Yani çift taşıyıcı şu oluyo 20 tl'ye normal 1gb nette maksimum hız 12 mbps 25 tl'ye de çift taşıyıcılı nette ise maksimum hız 43 mbps yani 5-6 mb/saniye falan yapıyo. Bu hıza da ancak iphone 5, lumia 920 gibi telerde ulaşılıyo.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Fiber altyapisi kurup parasini da bize odetmeleri cok ayip. Zaten yavas internet icin yeterince somurduler baska ulkeler icin de calistilar onlara da bu kadar yuksek fiyat bicebildiler ki acaba. Boykot etmek lazım ama facebook'a girmeden iki dakka duramicak kullandigi internetin yavas ve pahali oldugunu onemsemeyen insanlar var

Türe

Türe

Üye

Turkcellde gördüğüm en yüksek hız bu. Tabi telefonun destekleklediği en yüksek hız mobil veri ile 7.6 mbps wifi ile 14.4 mbps. Yani çift taşıyıcı şu oluyo 20 tl'ye normal 1gb nette maksimum hız 12 mbps 25 tl'ye de çift taşıyıcılı nette ise maksimum hız 43 mbps yani 5-6 mb/saniye falan yapıyo. Bu hıza da ancak iphone 5, lumia 920 gibi telerde ulaşılıyo.

Benim cihazda 3g ile 40 mb/s gorebilirim ama masallah avea ile 25-30 kb/s görüyorum

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
şimdi benim cihaz amerikadan gelme internette galaxy nexus gsm 4g(lte) yazıyo bunun gerçekten böyle mi olduğunu nerden öğenebilirim?

cellat_93

cellat_93

Üye
biraz uzun ama adam güzel anlatmış ve tam olarak kapak yapmış ki ortalama alınınca hepsinin hızlarında fark yok ki en yüksek hızı vodafone da görebilmiş millet 30mbit ile

[video=youtube;BJkfQEJg7UI]http://www.youtube.com/watch?v=BJkfQEJg7UI[/video]
adam çok iyi anlatmış yahu :)

MrTech

MrTech

Üye
Vodafone en iyisi bence

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hort :ehe yeni ogrendigim biseyi paylasmak istedim kizmayin bilmeyenler var. iki kat hizli internet icin turbo internet paketine abone olmaniz gerekmekte ve telefonun dual carrier desteklemesi lazim. yani her zamanki gibi turkcell bedavaya koklaymiyor o hizi

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Ya ben yüksek hız derdinde değilim 512 kbps limitsiz 30 lira yapsalar havalara uçarımHatta 256kbps 20 lira bile olur

phasan

phasan

Üye
2050 anca kullanırız tam olarak 3g

Üst Alt