[Oyun] Pişti (Pishti) Ücretsiz Versiyonu İle Store'da :)

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
rica etsek batak ihale king bu oyunlarıda yapma şansınız varmı

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Abi senin NL900 unlock değil mi :dry:

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Oyunda herhangi bir hata gören ya da oyun hakkında önerisi olan var mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
oyunu indirdigimi bile unutmuşum. Bir deneyip buradan bildiririm.

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler, yanlız anlamadığım uygulama New+Rising'e neden girmedi acaba.

Pişti'nin ücretli versiyonu 5 gündür Top Overall'da anasayfada, ücretsizi meydanda yok :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
batak indirdim ve bi kaç kez oynadım bazı eksikleri var düzelirse gayet iyi olur 1.si oynanan el sayısını göremedim hani toplam 11 el olur yada kendin belirlersin 11 - 12 - 13 puan durumu yok kim hangi elde hangi sayıda belli değil 2. si biraz daha seri olsa iyi olacak şuan için çok yavaş

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
batak indirdim ve bi kaç kez oynadım bazı eksikleri var düzelirse gayet iyi olur 1.si oynanan el sayısını göremedim hani toplam 11 el olur yada kendin belirlersin 11 - 12 - 13 puan durumu yok kim hangi elde hangi sayıda belli değil 2. si biraz daha seri olsa iyi olacak şuan için çok yavaş

Batak uygulaması benim uygulamam değil, haberim yok :)

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Processing Certification :)

Yanlız şöyle bir şey anladım. Bu tamamen testçinin insiyatifine bağlı. e-Taboo kabul gördü :S

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
KeLimaT

KeLimaT

Üye
Elleri

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Anlamadım?

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Moralim çok bozuldu gerçekten, İnsanlara haftalarca uğraşıp uygulama yazıyorum, Pişti'ye bir yıldız vermiş ve neler yazmış adam, sebebi de reklam varmış. Yazıklar olsun ya.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Moralim çok bozuldu gerçekten, İnsanlara haftalarca uğraşıp uygulama yazıyorum, Pişti'ye bir yıldız vermiş ve neler yazmış adam, sebebi de reklam varmış. Yazıklar olsun ya.

Bozma moralini, maalesef her ücretli uygulamanın altında o tarz yorum ve değerlendirmeler olabiliyor.
Kişi uygulamada eksiklik, hata ya da sorun var mı diye değerlendirmek yerine sırf ücretli/reklamlı diye düşük puan veriyor.
Elbette reklam olacak ya da elbette ücretli olacak.
Bir uygulamayı ya da oyunu yazmak kolay bir iş değil.

Özelliklerini sınırlamaktansa iyilik edip sadece reklamlı ve özellikli koydun.
Ancak yorumcu olaya farklı yönden yaklaştığı için bunu göremiyor.
Aslında sınırlayacaksın oyunu 1 kere oynamayla yada belli özelliklerle, bak o zaman ne oluyor.

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi

Bozma moralini, maalesef her ücretli uygulamanın altında o tarz yorum ve değerlendirmeler olabiliyor.
Kişi uygulamada eksiklik, hata ya da sorun var mı diye değerlendirmek yerine sırf ücretli/reklamlı diye düşük puan veriyor.
Elbette reklam olacak ya da elbette ücretli olacak.
Bir uygulamayı ya da oyunu yazmak kolay bir iş değil.

Özelliklerini sınırlamaktansa iyilik edip sadece reklamlı ve özellikli koydun.
Ancak yorumcu olaya farklı yönden yaklaştığı için bunu göremiyor.
Aslında sınırlayacaksın oyunu 1 kere oynamayla yada belli özelliklerle, bak o zaman ne oluyor.

Anlamıyorum valla insanları ama gerçekten hak etmiyorlar. Elimde olsa silerim onlardan oyunu. Update hazır konu açıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Üst Alt