İleride 1 GB'lık Ram gerektiren oyunlar çoğaldığı zaman, iyi ki Lumia 720 yerine Lumia 820 almışım diyeceksiniz![]()
katılıyorum.ya şarjmı dayanıyor oyun oynayalım.zaten oyunlarda pek oynanmıyor çoğu kullanıcıı tarafından emınım buna,şuan ki aklım olsaydı 720 alırdım inanın
- - - Eklendi - - -
oyun severlere güzel bir oyun gelmesi beklenıyor bu ay ıcınde
işte link Modern Combat 4, Windows Phone 8 için sunulacak
oyun guzel ama hayatta kredi kartini bulastirmam,operator uzerinden ödeme çıkarmak çok mu zor merak ediyorum bunu,bu şekilde çok daha fazla satış yapacaklarını bence duşunebilmiş olmaları lazım , androidde 3 lira olan şeyleri biz 10 liraya alıyoruz bu nasıl bir pazarlama mantığı ben hiç çözemedim anlayan varsa beri gelsin
tabletten baktım.oyun görünmüyor. ne iş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Google Play'de 6.99 dolar MC4. Bizde de aynı fiyattan satışa sunuluyor. Ama rakamların TL'ye dönmesi konusunda 2-3 TL'lik bir oynama oluyor.
Kredi kartı konusuna gelince, bu kadar önyargılı olmana gerek yok. En kötü ihtimal sanal kart oluştur. 1 hafta zaman ver o karta, bir kaç gün sonra çekiyorlar ücreti. Hafta dolunca da sanal kartın kapanmış oluyor. Her şey bu kadar basit.
tabletten baktım.oyun görünmüyor. ne iş

lumia820 kullanıcıları bu hafta baya artışta 920'cileri yakalayacaklar mı dersiniz
ekledim aramıza hoşgeldin![]()
bilgisayardan senin verdiğim linkede tıklayınca şu uyarıyı veriyor.

[
pazarlama stratejisi için konuştum bir sürü çoluk çocuk 18 yaş altı insan var. Bunun için operatör ödemesi bence daha kolay. Sanal kart falan alternatifleri ben zaten inceledim kolaylık ve erişilebilirlik bazında konuşuyorum yoksa bir önyargım yok. Bu şekilde hem daha kolay olur hem Microsoft daha çok kazanabilir gibi geliyor bana.
tabii en iyisini siz bilirsiniz.
ama sadece bu kadarını yapabildik ötesi bizi aşar gibi. operatörlerin bir şeyler yapması lazım.Bahsettiğiniz sanal kart nasıl kullanılıyor tarif edermisiniz.
yok benim demek istediğim uyumsuzmuş.ne alakaysa.tablettende linke baktım.yine uyumsuz dedi.lenovonun son sistem tableti.ne alakaysa
google hesabınla ilgili olabilir mi ? bilgisayarda da google hesabın açıksa bilgisayarda da olsan cihazını algılıyor olabilir diye düşünüyorum. yanılıyor da olabilirim.
tablet alıcam bende bir tane adam gibi artık ha gezdiricem orda burda ne iyi
yok benim demek istediğim uyumsuzmuş.ne alakaysa.tablettende linke baktım.yine uyumsuz dedi.lenovonun son sistem tableti.ne alakaysa
Hollanda sitesinde yeni update çıktığı haberi var. Haber tarihi 19 mart. Acaba Türkiyeye ne zaman dağatılır?? Sürüm ise 1232.5957.1308.00xx.

720'nin ön kamerası 1280x960 iken 820'nin ön kamerası 640x480 pixel. nokia huyundan vazgeçmiyor. alt model telefona üst modelden daha yüksek bazı özellikler koymuş. genel özellik ve performansta 820 daha iyiyken bazı detaylarda ise 720'yi daha iyi yapmış. örneğin 720 0.9 mm daha ince ve ekranı boyu 1 mm daha yüksek 820'den.
Getti bizim paralar gettiiii, birde işlemci farkı var Arda 1,5 Ghz = 1 Ghz mi acep
- - - Eklendi - - -
Bence HİÇ üzülmeyin, içlerinde en çok potansiyele sahip olan 820, sadece birkaç güncelleme gerek, o zaman 920'ler bile kıskanabilir![]()

şimdi ağlasammı gülsemmi anlamadım tüm yorumları okudum ben 820 sahibiyim ancak ön kamera ve bataryası kötüymüş ama 1 gb ramlik oyunlar çıkınca galiba sadece biz oynucaz ben ağlimmi gülimmi yaa![]()

dert etme keyfine bak. Sen memnunsan sorun yok. Lumia920'deki donanimin aynisina sahip bir cihaz kullandigini unutma![]()
.ama ön kamerayı kullanmıcam fazla.ayrıca son olarak bi soru daha sorucam dün kuzenim benim telefonumu görüp gaza geldi ve lumia alıcak ancak parası ancak lumia 620'ye yetecek kadar.620'nin özellikleri nedir söylermisiniz? valla benden duymuş olmayın kuzenim telefonu aldığında 7/24 oyun oynuyacak zaten annesinin babasının benim telefonumu falan oynuyo şarjını bitiriyo bide kendine telefon aldımı aheeeeyyy