İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

power_24

Üye
bence iyi bir fikir ama gerek yok bende kablosuz internet war wifi her daim açık telefonumda e posta geldiğinde veya mesaj geldiğin üstteki pil gösterme yeri felan biraz normalden daha fazla aşağı iniyor ve bildirimi görebiliyorum?
:hmmm Bildirim ışığının gerek olmadıgına dair açıklamanı anlamadım dostum..

adalar42

Üye
:hmmm Bildirim ışığının gerek olmadıgına dair açıklamanı anlamadım dostum..
neyse boşver dostum |-) uykuluyken sarhoş gibi oluyo insan :D

beyler ben şuan akrabamı ziyaret için konyaya gittim selçukludayım,benim internet paketim var olduğu için nokia haritalar'a girdim yanlış bir yere bastım "selçuklu ve civarı yerler" diye birşey açıldı altında işte ünüvarlar hali mobilya,hasan karabulut yapı dekor falan filan dükkan isimleri var nasıl kapatıcam burayı ben kapatamadım ?

_asabiii_

_asabiii_

Üye
bu koruyucu kılıfı kullanan varmı IPG.

Lobin12

Lobin12

Üye
windowslu bir telefon almaya karar verdim ve

Nokia Lumia 720 ve Lumia 820 arasında kaldım bana bi yardımcı olurmusunuz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
windowslu bir telefon almaya karar verdim ve

Nokia Lumia 720 ve Lumia 820 arasında kaldım bana bi yardımcı olurmusunuz.
aralarındaki tek fark ram farkı.çok oyun hastası degilsen arada kalıcak bir durum yok lumia720 tavsiye ederim.tabi ikisi arasındaki 250tl fiyat farkı önemli dersen o ayrı

Lenneth

Üye
aralarındaki tek fark ram farkı.çok oyun hastası degilsen arada kalıcak bir durum yok lumia720 tavsiye ederim.tabi ikisi arasındaki 250tl fiyat farkı önemli dersen o ayrı

Oyun hastasıysa eğer bence 2'sininde farkı yok :ehe

Lobin12

Lobin12

Üye
L720'nin tasarımı çok iyi L820 ram yüksek olduğundan ikisinin arasında kalmıstım . tavsiye için tesekkürler L720 beni bekle :)

YkPkY

YkPkY

Üye
bence iyi bir fikir ama gerek yok bende kablosuz internet war wifi her daim açık telefonumda e posta geldiğinde veya mesaj geldiğin üstteki pil gösterme yeri felan biraz normalden daha fazla aşağı iniyor ve bildirimi görebiliyorum?

sen başka kulvarlarda koşturuyorsun arkadaşım.
bizim telefonumuzda herkesinki gibi sağımızda solumuzda veya cepte duruyor.ama bildirim gelipde duymadığımız zaman ekran hep kapalı olduğu için herseferinde kilidi açmak zorunda kalıyoruz ki sende zaten kilidi açmadan o wifi simgesinin aşağı kaydığını göremezsin.
bizimde amacımız bu sorunu aşmak.dakka başı duymadığımız zamanlar telefonun kilidinimi açacağız.
benim sol elim sakat ve inşaat işindeyim.telefon kenarda yada gürültüden duyamadım,ellerim kirli.hersefirinde işi bırakıp telimi açacağım.bu en trajedi Bi örnekdi sadece

- - - Eklendi - - -

sen başka kulvarlarda koşturuyorsun arkadaşım.
bizim telefonumuzda herkesinki gibi sağımızda solumuzda veya cepte duruyor.ama bildirim gelipde duymadığımız zaman ekran hep kapalı olduğu için herseferinde kilidi açmak zorunda kalıyoruz ki sende zaten kilidi açmadan o wifi simgesinin aşağı kaydığını göremezsin.
bizimde amacımız bu sorunu aşmak.dakka başı duymadığımız zamanlar telefonun kilidinimi açacağız.
benim sol elim sakat ve inşaat işindeyim.telefon kenarda yada gürültüden duyamadım,ellerim kirli.hersefirinde işi bırakıp telimi açacağım.bu en trajedi Bi örnekdi sadece

sezrar

sezrar

Üye
820 ile 720 arasında fark yok denilmiş. E 250 lirayı çöpe mi attım ben şimdi.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:evet:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o zaman farksız demenin anlamı yok
fark yok demedim ki zaten en göze batan farkı ram onun dışında tabi ki lumia820 çok daha üstün bir cihaz ama arada 250tl oldugu için maddi imkanları göz önünde bulundurarak tavsiyede bulunmaya çalışmıştım:(

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
fark sadece ram değil. 820 çift çekirdekli 1.5 Ghz işlemci bulundururken 720'de çift çekirdekli 1.0 Ghz işlemci bulunuyor. ama batarya olarak 720'nin bataryası daha iyi. 820'de 3g konuşma süresi 8.1 saat iken 720'de bu 13.4 saat

ardacumhur

ardacumhur

Üye
fark sadece ram değil. 820 çift çekirdekli 1.5 Ghz işlemci bulundururken 720'de çift çekirdekli 1.0 Ghz işlemci bulunuyor. ama batarya olarak 720'nin bataryası daha iyi. 820'de 3g konuşma süresi 8.1 saat iken 720'de bu 13.4 saat

:evet:

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
720'nin ön kamerası 1280x960 iken 820'nin ön kamerası 640x480 pixel. nokia huyundan vazgeçmiyor. alt model telefona üst modelden daha yüksek bazı özellikler koymuş. genel özellik ve performansta 820 daha iyiyken bazı detaylarda ise 720'yi daha iyi yapmış. örneğin 720 0.9 mm daha ince ve ekranı boyu 1 mm daha yüksek 820'den.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İleride 1 GB'lık Ram gerektiren oyunlar çoğaldığı zaman, iyi ki Lumia 720 yerine Lumia 820 almışım diyeceksiniz :oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt