TheMadness
Üye
Pc nin fanı yetmezse su soğutma gerekecek demektir![]()
Toplanıp sıvı nitrojen alalım

Toplanıp sıvı nitrojen alalım![]()

Toplanıp sıvı nitrojen alalım![]()

perseus kernel kullan. ve eğer live ox yaparsan bana da anlat. rom yukleyeceksen TrAD rom iyidir. ama onun haricinde orjinale yakın omega ve birde hızlı romlar var. işlemci kernellerde max 1.8 oluyor. gerisini bana da anlat. ram oc yapacaktım ama denedim pek başarılı olamadım bana da anlat yine![]()
ha yalnız 26000 puanı not2 ile geçenler çözünürlüğü azaltarak geçmiş. diğerleri max 25k ve acaip oc ile.
Ben 1.6GhZ kullanıyorum Pegasusq-I/O ve row ile.perseus kernel kullan. ve eğer live ox yaparsan bana da anlat. rom yukleyeceksen TrAD rom iyidir. ama onun haricinde orjinale yakın omega ve birde hızlı romlar var. işlemci kernellerde max 1.8 oluyor. gerisini bana da anlat. ram oc yapacaktım ama denedim pek başarılı olamadım bana da anlat yine![]()
ha yalnız 26000 puanı not2 ile geçenler çözünürlüğü azaltarak geçmiş. diğerleri max 25k ve acaip oc ile.
Şarj çabuk bittikten sonra napsın performansıBen 1.6GhZ kullanıyorum Pegasusq-I/O ve row ile.
not1 ile ayniyim şu an
acaip şarj gidiyor denebilir. % 15 uzadı tahminenAleranol sen nasıl kernel yükledin? Ben direkt galaxy s de oldugu gibi tar dosyasını odinden yüklesem olmazmı?
Ve romu 0 lamadan orjinal kernele dönme ve sayacı 0 lama imkanım varmı?
Odinden yüklesen olur.
Var tabikiOdinden yüklesen olur.

ben 1.2 ve 2 çekirdekteyim hepnot1 ile ayniyim şu an
acaip şarj gidiyor denebilir. % 15 uzadı tahminen

Eğer orjinale dönerken sayaç sıfırlamak için format atmama gerek kalmayacaksa direkt yüklüyorum![]()
Peki bu kernel nasıl? baya özelliği var gibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ayrıca RedPill de baya iyi gibi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet perseus'u yükledim ilk ekran açılışı baya yavaş oldu tırstım brick ettim diye ama açıldı
- - - Eklendi - - -
modem gittihat yok
![]()
ayrıca root izinide yok
Backup alıyordur efs reboot at düzelir

illa uğraştıracak insanı