gta vice city internetle mi oynanıyor
offline oynanıyor kardeş.
- - - Eklendi - - -
Oyunlar için sağol, ben asphalt 7 yi tablette denedim.2 saat oldu,yükleme yapıyormuş gibi görünüyor ama ilerleme durumu falan görünmüyor. Android 4.0 var ve a10 işlemci,1gb ve mali 400. Yardım lütfen
kardeşim durumu bende farkettim ve hatamı telafi etmem için sd dosyasının linkleri veriyorum,
buyur kardeş

apk linki :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sd dosyası:
part 1:
part 2:
part 3:
part 4:
part 5:
turbobit tek link:
kurulum,
1.)apk yi yükle
2.)sd dosyasını android/obb/ klasörüne at
3.)oyunu çalıştır
- - - Eklendi - - -
Rica ederim
- - - Eklendi - - -
öncelikle bu süper paylasim için teşekkür ederim telefonum s3 modern Combat 4 indirdim dediğin gibi android data da klasör açtım tam adı ile sıkıntı yok burda sonra açtım klasör girip yeni bir klasör açtım files diye indirdim data dosyalarıni files e yapıştırdim bende 65 adet var sen 64 olmasi lazim demiş sin neyse boyutu 1.9gb oldu apk yükledim net kapattım girdim gameLoft yazısı çıkıyor hemen ardından apk namıa çıkıyor başa alıyor kendi kendine yine gameLoft yine sonra apkmania yarım saat bekledim hep bu işlemleri yaptı internet açıp girdim yine ayni google play store giriyorum oyun yüklendi yazıyor ordan giriyorum yine aynı sorun nasıl çözülür bu sorun
kardeşim birde şu apk yi dene (bu apk modlu):
- - - Eklendi - - -
kardeşim allah eksıklıgını göstermesn ....
Ecmain kardeşim
- - - Eklendi - - -
Teşekkür ederim
Tekrardan teşekkür ederim
- - - Eklendi - - -
ellerine sağlık ama ben hungry shark evolutionı arıom bulabilirsen paylaşırmısın acaba lütfen çok istiom taplete yüklicem
- - - Eklendi - - -
ellerine sağlık ama ben hungry shark evolutionı arıom bulabilirsen paylaşırmısın acaba lütfen çok istiom taplete yüklicem
buyur kardeş

apk :
sd:
kurulum
1.)apk'yi yükle
2.) sd dosyasını sdcard/Android/obb dizine at
3.)oyunu çalıştır