Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

erdemengiin

Üye
Tesekkurler

orhncbk

Üye
ellerine saglık

akula

akula

Üye
:tşk:

azizd5353

Üye
Tesekkürler gzk olmuş

kartal5205

Üye
Tsklrr

GhostMahir

GhostMahir

Üye
eline saglık ama bi sorun war bazı oyunların sd dosyaları yok sadece .apk var yukledikten sonra nete baglanıp imndirmeye calısıyor Six Guns v1.1.7 oyunu mesela indirdim ama acılmıyor bi dosyayı indirmeye calısıyor oda sd dosyası heralde

slothere58

Üye
kardeşin eline sağlık çok işime yaradı .. :oke:

burakcu

Üye
ya genelde yorum yapmam ama boyle bir arşiv yok boyle kolay indirme başka bi yerde yok emegin için çok tesekkürler kardesim

tetanoz33

tetanoz33

Üye
eline saglık tesekkurler paylasımlar ıcın...

neksushot

Üye
Teşekkürler fakat bana göre hepsi çöpten bunları koymasanda olurdu neyse emeğe saygı

blue_sail

Üye
Eline, emeklerine sağlık kardeşim

key43

key43

Üye
Vayy be cok tesekkürler..Arayıpta bulamadıgım oyunlar bile var.. :D

qsaw

qsaw

Üye
Valla helala olsun çok teşekkürler.Emeğinin hakkını vermişsin şu ana kadar gördüğüm en ayrıntılı ve düzenli paylaşım konusu eline sağlık.

askina_virane

Üye
çok tesekkür ederim aradığım her şey burda bu arada offline bir rpg önerebilir misiniz ?:alkis

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
çok tesekkür ederim aradığım her şey burda bu arada offline bir rpg önerebilir misiniz ?:alkis
çok rica ederim :)
soulcraft önerebilirim...

Valla helala olsun çok teşekkürler.Emeğinin hakkını vermişsin şu ana kadar gördüğüm en ayrıntılı ve düzenli paylaşım konusu eline sağlık.
kardeşim şu mesaj için ben teşekkür ederim,siz yeter ki emeğe nerde olursa olsun saygı gösterin :)
Vayy be cok tesekkürler..Arayıpta bulamadıgım oyunlar bile var.. :D
Rica ederim...bulamadığım birçok oyun var daha :D

Eline, emeklerine sağlık kardeşim
Rica ederim kardeşim güle güle oyna :)

eline saglık tesekkurler paylasımlar ıcın...
rica ederim dostum :)

ya genelde yorum yapmam ama boyle bir arşiv yok boyle kolay indirme başka bi yerde yok emegin için çok tesekkürler kardesim
rica ederim kardeşim gerçekten böyle yorumlar yazanı görsem ellerinden öpmezmiyim :)

kardeşin eline sağlık çok işime yaradı .. :oke:
Rica ederim kardeşim :) güle güle kullan :)
eline saglık ama bi sorun war bazı oyunların sd dosyaları yok sadece .apk var yukledikten sonra nete baglanıp imndirmeye calısıyor Six Guns v1.1.7 oyunu mesela indirdim ama acılmıyor bi dosyayı indirmeye calısıyor oda sd dosyası heralde
sağol kardeşte,indirmeyi başka bir gün dene olmazsa konuya eklerim sd dosyasını...

rica ederim.
Tesekkürler gzk olmuş
Rica ederim beğenmenize sevindim :)

:rica:
sağol kardeş :)

rica ederim...
teşekkürler kaliteli bir paylaşım olmuş.
Rica ederim beğenmenize sevindim :)

teşekürler dostum.. emeğine sağlık..
rica ederim dostum güle güle kullan :)

oyunlar neden yüklenmiyorrrrrrr
dostum nerde sorun yaşıyorsun ?Android'e yeni mi tanıştın?

emegine saglık tesekkurle
rica ederim :)

çok güzel bir arşiv olmuş eline sağlık birşey sormak istiyorum asphalt 7 yi gaalxy s3 de deneyen var mı ? çalışıyor mu ben çalıştıramadım yardımcı olunursa sevinirim

- - - Eklendi - - -

batman turbobit linkleri ölü
rica ederim,batman linklerini değiştirdim gönül rahatlığıyla indirin,asphalt 7 hertürlü s3 te çalışır s2 de çalışıyorsa s3 her oyunu çalıştırabilir...

öncellikle tşkler muhteşem bir paylaşım
ben modern kombat 4 ü indirdim
klasörün adını com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM <<====
yapın demişsin fakat << sembollerini klasör adı olarak kaydedemedim bilgisayarda telefonda kaydetmiyor ve oyun açılmıyor

yardım edersen tşkler şimdiden
kardeş sembol olmayacak yanlış yaptın sen klasörün ismi "com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM" bu olacak...

Ellerine

- - - Eklendi - - -

superr
beğenmenize sevindim kardeşim o yüzden eksik yazmışsın :)

Ellerine sağlık süper bir konu Allah razı olsun..
Cümlemizden kardeşim beğenmenize sevindim :)

rica ederim...

Asphalt 7'nin sd dosyaları var mı? Apk'leri indirdim siyah ekran çıkıp atıyor.Telefonumla da uyumlu oyun.
sürümü v1.05

(Non-Root/Offline)
APK for all devices:

Main OBB 1.0.1:

Patch OBB 1051:

sd dosyasını sdcard/Android/Obb yapıştır
patch obb ise 'sdcard/Android/Obb/com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM' klasörüne yapıştır
oyunu 1 defalığına online aç...

çok güzel bir çalışma eline emeğine sağlık... %90 nını indirdim...

birde indirip tel. deneyen ve zevkle oynayan arkadaşlarım denedikleri yani oynadıkları tel. modellerinide yazsınlarki tecrübesiz olanlar da bir fikir olsun diye herkes de google play hesabı yok! olmadan da tel. kullananalar var...
tel. için uyumlu olup olmadıgını bulmak onlar için sorun olur böyle bir yardım etme babında birşey yapalım istedim....

benim tel. Sony Xperia Sola MT27i = indirdiğmi oyunların bir çoğu yüklü be sorunsuz...
önemli değil kardeş ayrıca bilgi içinde teşekkür ederim...

emeğine sağlık kardeş sağl.
rica ederim :)

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
hocam eline saglik sana ne kadar tesekkur etsek azdir benim bir sorunum var pes 12 yi yukledim oyuna tikliyorum loading yaziyor sonra lisans problem gibisinden bir yazi cikiyor ve markete baglanmak istiyor ne yapmaliyim

bravee06

Üye
hocam vice cityde arabaya binemiyorum simge çıkmıyor ?

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
ben tablete yükledim ve çalıştı daha ne olsun sağol ustam

koray3333

Üye
pes 12 yi yukledim oyuna tikliyorum loading yaziyor ve sonra atıyor oyundan ne yapmaliyim ??

Üst Alt