Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

xatar_zaza

xatar_zaza

Üye
Dostum ben arkadaşlara katılıyorum bence de bir sorun olmazsa linkleri atabilir misin ?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Linkleri upload a başladı arkadaşlar. Bitince atıcam. Tamamdır.

xatar_zaza

xatar_zaza

Üye
Bizi kırmadığın için teşekkür ederim usta beklemedeyiz :D

xatar_zaza

xatar_zaza

Üye
Nerde kaldıı, sabırsızlanmaya başladım :)

smh60

smh60

Üye
Kardeş bu sefer kurmuycam dedim ama dayanamadım bekliyoruz :D. Bu arada final ne zaman

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Nerde kaldıı, sabırsızlanmaya başladım :)

Geliyor kardeşim.. :)

- - - Eklendi - - -

Kardeş bu sefer kurmuycam dedim ama dayanamadım bekliyoruz :D. Bu arada final ne zaman

Hehehe :) Kardeşim bu finaldi. :) Artık yok. Yolun sonu bu. :)

- - - Eklendi - - -

LİNKLER EKLENMİŞTİR, GÜLE GÜLE KULLANIN...

ARKADAŞLAR BU SON GÜNCELLEMEDİR. ARTIK YAPMAYACAĞIM HER GÜZEL ŞEYİN BİR SONU VARDIR. HERKES HAKKINI HELAL ETSİN YİNE SİZLERE YARDIMA DEVAM EDECEĞİM. KALBİNİ KIRDIĞIM, ÜZDÜĞÜM KİMSE VARSA KUSURA BAKMASIN. HOŞÇAKALIN... :)

- - - Eklendi - - -

LİNKLER EKLENMİŞTİR, GÜLE GÜLE KULLANIN...

ARKADAŞLAR BU SON GÜNCELLEMEDİR. ARTIK YAPMAYACAĞIM HER GÜZEL ŞEYİN BİR SONU VARDIR. HERKES HAKKINI HELAL ETSİN YİNE SİZLERE YARDIMA DEVAM EDECEĞİM. KALBİNİ KIRDIĞIM, ÜZDÜĞÜM KİMSE VARSA KUSURA BAKMASIN. HOŞÇAKALIN... :)

• Beğen
Tepkiler: non-toXic ve smh60
smh60

smh60

Üye
Büyüksün Reisss :good:

Helal edecek olan sensin bence :D

Genc wair

Üye
tesekkurler kardes:)

smh60

smh60

Üye
Bu arada qt yüklümü yazılımda

asi6868

Üye
Büyüksün reis sağolasın yüklediğin için evols kullanıyordum ama seninki daha bomba oldugu için seninkini kullanacağım ... ayrıca erken attıgın için ayrı bir teşekürümü sunarım sana sınavındanda istediğin puanı alırsın olmassa canını sıkma yeni seneye bomba olursun....

smh60

smh60

Üye
Bu arada bu bölümdeki üst konulara bakarsak bu konu üstün de üstünde bir yeri hakediyor

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
ah bide 2.nesil olsaydı ama tel yokmuş işte.hayırlısı

• Beğen
smh60

smh60

Üye
Flash attım ve tabiki beni yanıltmadın mükemmel !!

• Beğen

Genc wair

Üye
flash atanlardan,tarayici nasil? bende kasiyor,sizde de oylemi?((

xatar_zaza

xatar_zaza

Üye
USTA, BİRKAÇ ŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM
BEN CİHAZIMDAN SIKILMIŞTIM AMA SİZLERİN SAYESİNDE TELEFONUMA GÜN GEÇTİKÇE İLGİM ARTIYOR.
BUNDA SİZLERİN GERÇEKTEN BÜYÜK BİR EMEĞİ VAR. ÖZELLİKLE USTAM SENİN EMEĞİN FAZLA. BUNUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR BORÇLUYUM. FİNAL OLMASI ELBETTE ÜZDÜ AMA SONUÇTA EN AZINDAN HATASI EN AZA İNDİRİLMİŞ BİR CFW OLDU BU. EMEĞİNE SAĞLIK HAKKINI HELAL ET :bye2:

Üst Alt